EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Ismerje meg az Eventrend Csoport munkásságát

Tisztelt Partnerünk!


Szeretettel köszöntjük az Eventrend Holding hivatalos weboldalán! Kérjük, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégcsoportunkat.
 
Első vállalkozásunkat, a Gála Party Service-t, 1992-ban alapítottuk, melyből mára kialakult az Eventrend Holding. E holdingcégünk köré épített vállalat- és menedzsmentcsoportunk tevékenysége az éttermi vendéglátás, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál.
 
Munkánk során pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlan-beruházások hatékony és jövedelmező hasznosítását végezzük. Évről évre bővülő portfóliónk révén jelenleg mintegy 40.000 négyzetméternyi vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezelünk, jellemzően 5-10, esetenként 30 éves bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Jelenleg több mint 20 vendéglátó-ipari egységet és 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, 3 szálloda komplett F&B tevékenységét látjuk el, üzemeltetünk 2 wellness hotelt, valamint cégcsoportunk érdekeltségébe tartozik hat rendezvényszervező és két, szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is. Munkánkat jelenleg Magyarországon  és  Csehországban  végezzük. 
 
A fent felsoroltak biztosításához elengedhetetlen a több, mint 1000 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. Megbízóinkkal, bérbeadóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös és kiszámítható kapcsolatra törekszünk. Cégcsoportunk alapítása óta működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi. Tevékenységünk stabil és kiszámítható, partnereink számára a megbízhatóságot garantálja.

Keresse Ön is szolgáltatásainkat!
 
Jövőbeni sikeres együttműködésünk reményében maradunk tisztelettel:

Kőrössy Zoltán, Nagy Gábor, Váli Péter
alapító tulajdonosok

 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor