EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Ismerje meg az Eventrend Csoport munkásságát

Tisztelt Partnerünk!


Szeretettel köszöntjük az Eventrend Holding hivatalos weboldalán! Kérjük, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégcsoportunkat.
 
Első vállalkozásunkat, a Gála Party Service-t, 1992-ban alapítottuk, melyből mára kialakult az Eventrend Holding. E holdingcégünk köré épített vállalat- és menedzsmentcsoportunk tevékenysége az éttermi vendéglátás, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál.
 
Munkánk során pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlan-beruházások hatékony és jövedelmező hasznosítását végezzük. Évről évre bővülő portfóliónk révén jelenleg mintegy 30.000 négyzetméternyi vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezelünk, jellemzően 5-10, esetenként 30 éves bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Jelenleg több mint 25 vendéglátó-ipari egységet és 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, 3 szálloda komplett F&B tevékenységét látjuk el, valamint cégcsoportunk érdekeltségébe tartozik hat rendezvényszervező és két, szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is. Munkánkat jelenleg Magyarországon, Csehországban és az Amerikai Egyesült Államokban végezzük. 
 
Mindehhez elengedhetetlen a több mint 500 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. Megbízóinkkal, bérbeadóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös és kiszámítható kapcsolatra törekszünk. Cégcsoportunk alapítása óta működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi. Tevékenységünk stabil és kiszámítható, partnereink számára a megbízhatóságot garantálja.

Keresse Ön is szolgáltatásainkat!
 
Jövőbeni sikeres együttműködésünkben reményében maradunk
 
Tisztelettel: Kőrössy Zoltán, Nagy Gábor, Váli Péter
alapító tulajdonosok

 


címkék:
New York Café TripAdvisor