EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Éttermek

Evezős Sörkert, Római part

Evezős Sörkert

Legenda a római parton. Az elmúlt három évtized alatt az „Evezős Sörkert” fogalommá vált a budapestiek körében, köszönhetően a Duna közelségének, a panorámás kerthelységnek és a hőségben is menedéket...

Bohém Étterem

Bohém Étterem és rendezvényhelyszín. Az olyan pillanatokért amelyekre érdemes emlékezni!

Bohém Étterem és rendezvényhelyszín. Az olyan pillanatokért amelyekre érdemes emlékezni! Az élmények, az öröm, az élet pillanatai igazán akkor jók, ha van kivel megosztanunk őket. A MÜPA épületén belül található...

New York Café - Budapest

New York Café - "A világ legszebb kávéháza"

A „Világ Legszebb Kávéháza” 1894-es nyitása óta a város egyik leghíresebb vendéglátóegysége, mely napjainkban is a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye.

Salon Étterem Budapest

Salon Étterem Budapest

Salon Étterem Budapest: fine dining étterem Budapest szívében, a New York Palotában, Wolf András Executive Chef vezetésével.

BRKLYN étterem a Gozsduban

BRKLYN - ahol barátokra találsz!

BRKLYN:  egy csepp Amerika, egy csipetnyi színesség, de mindenekelőtt egy hely, ahol barátok közt vagy.

Séf Asztala

Séf Asztala - "Ha számít, mit eszel"

Séf Asztala: Van egy hely a kedvenc plázánkban, ahol érezzük a törődést. A sok olcsó kommersz között megcsillan a gondosság. A mindennapi kedvenc ételeinket adják: rántott hús friss tejfölös uborkasalátával, kézműves...

Fakanál Étterem és Bisztró

Fakanál Étterem és Bisztró

Fakanál Étterem és Bisztró: tradicionális, kiadós magyar fogások és kitűnő borok a Vásárcsarnok galériáján. Karakteres, igényes ízvilág, minőségi szolgáltatás, külső helyszínen is!

Városliget Café & Restaurant

Városliget Étterem és Kávézó - Budapest romantikája

Városliget Café & Restaurant: a Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával

PRE-GO

PRE-GO - Melőtt továbbmennél

PRE-GO – Szeretek itt lenni. Jó arcok, finom kávé, friss tészták, csodás illatok. Mindig szól a zene. Néhány perc nyugalom, ami feltölt energiával.

Gólvonal Bisztró

Gólvonal Bisztró

Gólvonal Bisztró: kiválóan alkalmas üzleti megbeszélések, ebédek, vacsorák lebonyolítására, vagy a Fradi shop-ban való vásárlás után egy pohár ital vagy kávé elfogyasztására

Parlament Kávézó

Parlament Kávézó

Parlament Kávézó: fő célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, de nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek megszólítása sem.

P'art Kávézó

P'art Kávézó

P'art Kávézó: A P’art Kávézó - Krausz Gábor étel és kávékülönlegességei exkluzív környezetben Budapesten. 

Petrof Café

Petrof Café

Töltődjön fel a Petrof Caféban – ahol kora reggeltől várják a vendégeket helyi pörkölésű kávékülönlegességekkel,  friss szendvicsekkel és egyedi desszertekkel. Vagy fejezze be itt a napot, egy kellemes pohár...

Dolce Vita

„Dolce Vita - Restaurace”

A Dolce Vita egy modern stílusú étterem Hradec Kralove történelmi központjában sétálóutcákkal, terekkel és irodákkal körülvéve. 

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz

Fővárosi Nagycirkusz: az itt található büfé kínálata minden igényt kielégítően találkozik a cirkuszlátogató közönség elvárásaival.

Tóterasz

Tóterasz

Tóterasz: a kávézó áprilistól szeptemberig várja vendégeit a Városligeti-tó partján stílusos berendezéssel és békebeli hangulattal.

Bistro na Sněžce

Bistro na Sněžce - Havas Csúcs Bisztró

Csehország legmagasabb csúcsán várunk szeretettel!címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor