EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Éttermek

Evezős Sörkert, Római part

Evezős Sörkert

Az Evezős Sörkert Budapest egyik legnépszerűbb kiránduló helye a Római parton. Kora tavasztól késő őszig várja kedves Vendégeit!

Bohém Étterem

Bohém Étterem

Bohém Étterem, ahol  különleges terek, hangulatos világítás, figyelmes kiszolgálás, exkluzív étel- és borkínálat, zamatos kávé várja a kedves vendégeket.

BRKLYN

BRKLYN

BRKLYN:  egy csepp Amerika, egy csipetnyi színesség, de mindenekelőtt egy hely, ahol barátok közt vagy.

Fakanál Étterem és Bisztró

Fakanál Étterem és Bisztró

Fakanál Étterem és Bisztró: tradicionális, kiadós magyar fogások és kitűnő borok a Vásárcsarnok galériáján. Karakteres, igényes ízvilág, minőségi szolgáltatás, külső helyszínen is!

Gólvonal Bisztró

Gólvonal Bisztró

Gólvonal Bisztró: kiválóan alkalmas üzleti megbeszélések, ebédek, vacsorák lebonyolítására, vagy a Fradi shop-ban való vásárlás után egy pohár ital vagy kávé elfogyasztására

New York Café - Budapest

New York Café - Budapest

New York Café - Budapest: A „Világ Legszebb Kávéháza” 1894-es nyitása óta a város egyik leghíresebb vendéglátóegysége, mely napjainkban is a modern budapesti vendéglátás egyik vezető alkotóműhelye.

New York Café - Prága

New York Café - Prága

New York Café - Prága: „Budapest büszkesége Prágában”. Kávéház kedvelői 90%-ban a budapestivel megegyező és néhány cseh specialitással gazdagított gasztronómia kínálattal találkozhatnak.

P'art Kávézó

P'art Kávézó

P'art Kávézó: kiváló helyszíne lehet előadás előtti vagy utáni felfrissülésnek vagy egy üzleti találkozónak.

Parlament Kávézó

Parlament Kávézó

Parlament Kávézó: fő célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, de nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek megszólítása sem.

PRE-GO

PRE-GO

PRE-GO – mielőtt tovább mennél… Igyál egy jó kávét! Egyél egy jó tésztát!

Salon Étterem Budapest

Salon Étterem Budapest

Salon Étterem Budapest: fine dining étterem Budapest szívében, a New York Palotában, Wolf András Executive Chef vezetésével.

Séf Asztala

Séf Asztala

Séf Asztala: Rántott hús és világbéke

The Coolinary - Sarasota

The Coolinary - Sarasota

The  Coolinary:  “The coolest bar in Sarasota”

Tóterasz

Tóterasz

Tóterasz: a kávézó áprilistól szeptemberig várja vendégeit a Városligeti-tó partján stílusos berendezéssel és békebeli hangulattal.

Városliget Café & Restaurant

Városliget Café & Restaurant

Városliget Café & Restaurant: a Műjégpálya épületében helyet kapó étteremben ötvöződik a tradicionális magyar vasárnapi ebéd hangulata a mai és egykori városligeti romantikával

Bistro na Sněžce

Bistro na Sněžce

Csehország legmagasabb csúcsán várunk szeretettel!címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor