EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Esküvőhelyszín Budapest – A számunkra tökéletes helyszín kiválasztása

Esküvőhelyszín Budapest – A számunkra tökéletes helyszín kiválasztása

Miután megkérték a kezünket, örömmel meséljük a barátoknak, ismerősöknek és a szülőknek, hogy hamarosan papíron is egy pár leszünk. Azonnal ki is tűzzük a ceremónia napját. Ezután, az időponthoz igazodva találni kell egy számunkra megfelelő esküvőhelyszínt Budapesten, vagy környékén. Ehhez persze előbb el kell dönteni, hogy milyen stílusú lakodalmat szeretnénk. Elegáns, fényűző esküvő legyen, vagy inkább hagyományos, vidéki lakodalom, tóparttal és a megszokott magyaros ételekkel? Sajnos, az embernek - jó esetben (és természetesen ez egy nagyon jó eset lesz) - csak egyetlen olyan nap van az életében, amikor házasságra lép. Amikor reggeltől estig minden róla szól és persze a párjáról - de azért inkább csak róla. Mindenki vele örül és minden fényképezőgép, okostelefon és videokamera felé irányul. Tényleg ez a nap lesz életünk egyik legfontosabb napja, ezért érdemes jól átgondolni azt az esküvőhelyszínt Budapesten illetve a környékén.

 

Exkluzív esküvőhelyszín Budapest – Fényűzés és csillogás

Honnan tudható, hogy számomra milyen esküvőhelyszín passzol leginkább Budapesten vagy környékén? Nagyon egyszerű kérdés. Ha kislány korunkban minden évben királylánynak öltöztünk a farsangi bálon, volt legalább egy tucat hercegnőnek öltöztetett Barbie babánk és a szüleink rezzenéstelen arccal nézték, ahogy a kétéves kisöcsénket rózsaszín, földig érő ruhába bújtatjuk, akkor számunkra leginkább egy igazi fényűző esküvőhelyszín dukál Budapesten vagy környékén. Pompa és csillogás, klasszikus, hatalmas, hófehér-habos menyasszonyi ruha és egy igazán elegáns esküvőhelyszín Budapesten. Végre valóra válnak régóta dédelgetett álmaink és igazi hercegnővé válhatunk egy egész napra. Van ennél nagyobb öröm?

Ha exkluzív esküvőhelyszínt keres, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

 

Esküvőhelyszín Budapest – Hagyományos lakodalom

Ismét szaladjunk vissza kicsit az időben addig, amikor gyerekkorunkban a vidéki rokonokhoz esküvőre voltunk hivatalosak. Nagyokat nevettünk a vőfény ízes beszédén és közben akkora rántott csirkecombot majszoltunk, hogy majd’ beletört a karunk.  Akkor már tudtuk, ha egyszer megtaláljuk az igazit, biztos, hogy nekünk is ilyen esküvőnk lesz, sok vidám emberrel, hangos zenével és mulatozással. Ha hagyományos esküvőt szeretnénk, kevesebb pompával, kockás abrosszal, magyaros ételekkel és ízes beszédű vőfénnyel akkor válasszunk egy ehhez illő esküvőhelyszínt Budapesten vagy környékén. Kérje segítségünket, ha esküvőhelyszínt keres Budapesten vagy környékén!

 

Esküvőhelyszín Budapest – Romantikus esküvő

Legtöbben talán mégis a romantikus esküvőhelyszíneket preferálják Budapesten vagy a főváros környékén. Hiszen, ha megtaláljuk az igazit, akkor valójában már nem is számítanak a gyerekkori álmok vagy emlékek. Mire is vágytunk? Hogyan képzeltük el? Hiszen most minden olyan tökéletes és ez nem tündérmese, hanem maga az élet! Éljük hát meg minden pillanatát, a készülődéstől a nagy napon át egész életünk végéig, együtt szeretetben. Ha romantikus esküvőhelyszínt keres, akkor is forduljon hozzánk bátran. Évente több, mint 100 esküvő szervezésében veszünk részt. Saját eszközparkkal rendelkezünk, közel 25 éves szakmai tapasztalattal és rengeteg új ötlettel várjuk ajánlatkérését, melyet ide kattintva küldhet el nekünk.


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor