EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Esküvő

Hol mondaná ki szíve szerint a boldogító igent? A Budai Váralagút tetején? A Városligeti-tó közepén? Vagy egy hófehér paripa hátán? Az esküvő az élet egyik legfontosabb eseménye. Bárhogy is képzeli el, nálunk megtalálja a legmegfelelőbb helyszínt és a profi csapatot a megszervezéséhez.

 

Számos esküvőkre specializálódott helyszínnel rendelkezünk. Ha belvárosi eleganciára vágyik, a Symbol a tökéletes választás. Klasszikus, magyaros jellegű menyegzőt Budapest éléskamrájában szoktunk szervezni, a Fakanál étteremben. Ha pedig meghitt esküvőt szeretne tóparti romantikával fűszerezve a Városligetben, akkor a Városliget Café az ideális választás. Természetesen különleges esküvőket is szervezünk egyedi ötletekkel és akár extrém programokkal tarkítva. Ilyen például a bikácsi Zichy Park Hotelben megtartható hagyományőrző, lovas esküvő. Maga az esküvői ceremónia is lebonyolítható az anyakönyvezető termen kívül. Ehhez speciális ceremónia-helyszínekkel rendelkezünk a Csillagkert Eseményközpontban és a Zichy Park Hotelben. A tökéletes esküvő titka a gondos előkészítésben és az apró részletekben rejlik. Évente több mint 100 esküvőt szervezünk. Saját eszközparkkal, kreatív ötlettárral, hatalmas tapasztalattal és számtalan egyedi esküvői aktivitással, illetve gyerekeknek és felnőtteknek szóló szórakoztató játékokkal állunk rendelkezésére. Kapcsolatfelvételhez vagy ajánlatkéréshez, kérem kattintson ide!

Vissza a főoldalraMegvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor