EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Esküvő a Zichy Park Hotelben

Esküvő a Zichy Park Hotelben

Vidéki romantika és tóparti szertartás

A Zichy Park Hotel 15 hektáros birtokán, közel a természethez, igazán különleges esküvőre számíthat. Megfelelő időjárási körülmények között a hotel saját taván kimondott „igen” életre szóló emlék marad. Sátras esküvő kivitelezésére is van lehetőség, de Borostyán éttermünkben és a vele közvetlen kapcsolatban álló és egybenyitható Babits különteremben összesen 130 fő befogadására alkalmas lakodalom szervezésére is lehetséges.

   

Helyszín

A minden évszakban lenyűgöző látványt nyújtó Zichy birtok mindössze másfél órás autóútra található a fővárostól. Hosszabb tartózkodás esetén lehet lovagolni, horgászni, kerékpározni vagy nagyobb túrát tenni a környéken.

 

Miért?

  • házias ízek
  • mesés környezet
  • az egyik legjobb vidéki romantikus esküvőhelyszín
  • teljes körű szervezés és tanácsadás
  • tóparti esküvő
  • sátras esküvő a vidéki romantika jegyében

 

Kapcsolat:

Zichy Park Hotel****
Cím: H-7043, Bikács-Kistápé Liget
Rendezvény értékesítés: +36-30/655 3795
Email: info@zichypark-hotel.hu


címkék: Rendezvény

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor