EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Csapatépítő

Extrém csapatépítőt szeretne, de mellette szeretné élvezni a vidék nyugalmát? Főzőprogramokkal kovácsolná össze a munkahelyi csapatot? Esetleg a vezetői tréningjét kötné össze egy kellemes wellnessel? Kidolgozott csapatépítő koncepcióinkkal és tréning javaslatainkkal együtt ideális helyszíneket is ajánlunk Önöknek.

 

Komplex csapatépítő programokhoz több különleges helyszínt talál az Eventrend kínálatában.

A helyszínek között budapesti és vidéki rendezvényhelyszínek is találhatók. A Városliget – Tópart komplexum a város szívében, a belváros közvetlen szomszédságéban, de a Városliget zöldjével kínál speciális lehetőségeket. A két hektárnyi területen fekvő Csillagkert Eseményközpont a budai hegyek lankáin különleges hangulatotot biztosít, míg a Bikácsi Zichy Parkhotel a vidék romantikájával várja vendégeit. A Residence Hotel Balaton a csapatépítőhöz wellness élményeket kínál. Minden helyszínen jól kihasználhatók a helyi speciális adottságok és a kiépített infrastruktúra.

Ajánlatkérését ide kattintva küldheti el nekünk!

 

A Városliget – Tópart komplexum és a Bikácsi Zichy Parkhotel vizes programok lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

 

Kisebb, vagy akár sok száz fős tréningjéhez pedig a következő helyszíneket ajánljuk: Symbol Budapest, a New York Palota, a Bohém Étterem MÜPA, a Groupama Aréna, a Városliget Café, illetve különleges gasztro csapatépítő programjaival (kolbász töltés és pálinkablendelés) a Fakanál Étterem.

 

Az Eventrend Holding több cége is kifejezetten csapatépítő és céges tréning specialista. A Sensation Event & Congress, az Absolute Occasion, és a BeLive Events is szívesen teljesíti legextrémebb elképzeléseiket is. Amennyiben pedig feldobná, színesítené megtervezett programjait, pár nappal az esemény előtt, keresse a rendelkezésre álló, kidolgozott aktivitásokkal a Touche Eventet. Nagy létszámú rendezvények komplex catering feladatit a Magna Catering bonyolítja, kifogástalanul. 

Kérjen ajánlatot ide kattintva!

 

1/0

címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor