EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Csapatépítő

Extrém csapatépítőt szeretne, de mellette szeretné élvezni a vidék nyugalmát? Főzőprogramokkal kovácsolná össze a munkahelyi csapatot? Esetleg a vezetői tréningjét kötné össze egy kellemes wellnessel? Kidolgozott csapatépítő koncepcióinkkal és tréning javaslatainkkal együtt ideális helyszíneket is ajánlunk Önöknek.

 

Komplex csapatépítő programokhoz 3 különleges helyszínt talál az Eventrend kínálatában.

A helyszínek között két budapesti és egy vidéki rendezvényhelyszín található. A Városliget – Tópart komplexum a város szívében, a belváros közvetlen szomszédságéban, de a Városliget zöldjével kínál speciális lehetőségeket. A Petneházy Clubhotel rendezvényparkja a budai hegyek nyugalmával, míg a Bikácsi Zichy Parkhotel a vidék romantikájával várja vendégeit. Mindkét helyszínen kihasználhatók a helyi speciális adottságok és a kiépített infrastruktúra.

 

A Városliget – Tópart komplexum és a Bikácsi Zichy Parkhotel vizes programok lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

 

Amennyiben pedig csak optimális helyszín keres kisebb, vagy akár sok száz fős tréningjéhez ideális helyszíneink a Symbol Budapest, a Boscolo Rendezvénypalota, a Bohém Étterem MÜPA, a Groupama Aréna, a Városliget Café, illetve különleges gasztro csapatépítő programjaival (kolbász töltés és pálinkablendelés) a Fakanál Étterem.

 

Az Eventrend Holding több cége is kifejezetten csapatépítő és céges tréning specialista. A Sensation Event & Congress, az Absolute Occasion és a Touché Event szívesen teljesíti legextrémebb elképzeléseiket is. Amennyiben pedig feldobná, színesítené megtervezett programjait, pár nappal az esemény előtt, keresse a rendelkezésre álló, kidolgozott aktivitásokkal a Touche Event Kft.

1/0

címkék:New York Café TripAdvisor