EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Csapatépítő

Extrém csapatépítőt szeretne, de mellette szeretné élvezni a vidék nyugalmát? Főzőprogramokkal kovácsolná össze a munkahelyi csapatot? Esetleg a vezetői tréningjét kötné össze egy kellemes wellnessel? Kidolgozott csapatépítő koncepcióinkkal és tréning javaslatainkkal együtt ideális helyszíneket is ajánlunk Önöknek.

 

Komplex csapatépítő programokhoz 3 különleges helyszínt talál az Eventrend kínálatában.

A helyszínek között két budapesti és egy vidéki rendezvényhelyszín található. A Városliget – Tópart komplexum a város szívében, a belváros közvetlen szomszédságéban, de a Városliget zöldjével kínál speciális lehetőségeket. A Petneházy Clubhotel rendezvényparkja a budai hegyek nyugalmával, míg a Bikácsi Zichy Parkhotel a vidék romantikájával várja vendégeit. Mindkét helyszínen kihasználhatók a helyi speciális adottságok és a kiépített infrastruktúra.

 

A Városliget – Tópart komplexum és a Bikácsi Zichy Parkhotel vizes programok lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

 

Amennyiben pedig csak optimális helyszín keres kisebb, vagy akár sok száz fős tréningjéhez ideális helyszíneink a Symbol Budapest, a New York Palota, a Bohém Étterem MÜPA, a Groupama Aréna, a Városliget Café, illetve különleges gasztro csapatépítő programjaival (kolbász töltés és pálinkablendelés) a Fakanál Étterem.

 

Az Eventrend Holding több cége is kifejezetten csapatépítő és céges tréning specialista. A Sensation Event & Congress, az Absolute Occasion és a Touché Event szívesen teljesíti legextrémebb elképzeléseiket is. Amennyiben pedig feldobná, színesítené megtervezett programjait, pár nappal az esemény előtt, keresse a rendelkezésre álló, kidolgozott aktivitásokkal a Touche Event Kft.

1/0

címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor