EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Családi rendezvény

Családi rendezvény

A nagy családi rendezvények nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. A családtagokra mindig, minden helyzetben számíthatunk, ők állnak legközelebb hozzánk és ők adják életünkben a stabilitást és a biztonságot. Természetes, hogy az ünnepi alkalmakat, jeles eseményeket, évfordulókat is velük együtt éljük meg. Egy esküvő, vagy kerek évforduló, születésnap, de akár gyermekeink diplomaosztó ünnepsége, mind-mind olyan alkalmak, melyeket fontos, hogy emlékezetessé tegyünk. Ezek a családi rendezvények tartják össze a családot.

 

Segítség a családi rendezvények megszervezéséhez

Cégünk mindenféle családi rendezvény megszervezésében szívesen segít. Kezdve a terembérléstől a cateringen át, mindenben partnerek vagyunk. Megrendelőnk kívánsága szerint keressük meg és alakítjuk ki azt a megnyugtató megoldást, mely biztosítja a tökéletes rendezvény lebonyolítását – legyen az vidéki hangulatú családias bogrács party, vagy csillogóan fényűző esemény. 25 éves szakmai múlttal a hátunk mögött tanácsokkal és javaslatokkal segítjük a szervezőt a legjobb eredmény érdekében. Ha kevés a tapasztalata egy ilyen családi rendezvény lebonyolításához vagy esetleg időszűkében van, akkor is forduljon bátran hozzánk.

Ajánlatot kérhet családi rendezvényre ide kattintva.

 

Születésnapi party – egy igazán emlékezetes családi rendezvény

A születésnapok alkalmával általában csak szűk családi körben szokás ünnepelni. Azonban a kerek évfordulók, melyek igazi mérföldkövek az életünkben, talán több figyelmet és felhajtást érdemelnek. Ilyenkor a távolabbi családtagokat – unokatestvéreket, nagyszülőket, keresztszülőket, de akár a közeli barátokat – is meghívhatjuk egy közös családi rendezvény keretében. Azért, hogy ne kelljen hetekig a készülődéssel bajlódni érdemes segítséget kérni. Az Eventrend rengeteg lehetőséget kínál családi rendezvények lebonyolítására. Kérje ajánlatunkat és találjunk közösen egy olyan megoldást, mellyel felejthetetlenné varázsolhatjuk a szülinapot.

Ajánlatot kérek!

 

Családi rendezvények ünnepek idején

Az is előfordulhat, hogy egy nagyobb család különösebb ok nélkül, évente néhány alkalommal összejön, hogy közösen töltsenek el egy napot vagy egy délutánt. Ezek a családi rendezvények általában a nagyobb ünnepek idejére esnek – karácsonyra vagy húsvétra. Kisebb 10-15 fő esetén elég, ha foglalunk asztalt egy jó étteremben, ahol kicsit külön tudunk vonulni a többi vendégtől. Ha ennél nagyobb a család, akkor érdemes inkább egy jó rendezvényhelyszínt keresni. Anyagilag sem fogunk sokkal rosszabbul járni, ha beleszámítjuk a rengeteg munkát, ami egy ilyen esemény megszervezésével jár. Gondoljuk csak végig, a családi esemény előtt bevásárlással, főzéssel, sütéssel és takarítással töltött napokat megspórolhatjuk és így az összejövetel idejére nem leszünk hulla fáradtak és valóban élvezhetjük az együtt töltött órákat.


címkék:
New York Café TripAdvisor