EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Családi rendezvény

Családi rendezvény

A nagy családi rendezvények nagyon fontos szerepet játszanak az életünkben. A családtagokra mindig, minden helyzetben számíthatunk, ők állnak legközelebb hozzánk és ők adják életünkben a stabilitást és a biztonságot. Természetes, hogy az ünnepi alkalmakat, jeles eseményeket, évfordulókat is velük együtt éljük meg. Egy esküvő, vagy kerek évforduló, születésnap, de akár gyermekeink diplomaosztó ünnepsége, mind-mind olyan alkalmak, melyeket fontos, hogy emlékezetessé tegyünk. Ezek a családi rendezvények tartják össze a családot.

 

Segítség a családi rendezvények megszervezéséhez

Cégünk mindenféle családi rendezvény megszervezésében szívesen segít. Kezdve a terembérléstől a cateringen át, mindenben partnerek vagyunk. Megrendelőnk kívánsága szerint keressük meg és alakítjuk ki azt a megnyugtató megoldást, mely biztosítja a tökéletes rendezvény lebonyolítását – legyen az vidéki hangulatú családias bogrács party, vagy csillogóan fényűző esemény. 25 éves szakmai múlttal a hátunk mögött tanácsokkal és javaslatokkal segítjük a szervezőt a legjobb eredmény érdekében. Ha kevés a tapasztalata egy ilyen családi rendezvény lebonyolításához vagy esetleg időszűkében van, akkor is forduljon bátran hozzánk.

Ajánlatot kérhet családi rendezvényre ide kattintva.

 

Születésnapi party – egy igazán emlékezetes családi rendezvény

A születésnapok alkalmával általában csak szűk családi körben szokás ünnepelni. Azonban a kerek évfordulók, melyek igazi mérföldkövek az életünkben, talán több figyelmet és felhajtást érdemelnek. Ilyenkor a távolabbi családtagokat – unokatestvéreket, nagyszülőket, keresztszülőket, de akár a közeli barátokat – is meghívhatjuk egy közös családi rendezvény keretében. Azért, hogy ne kelljen hetekig a készülődéssel bajlódni érdemes segítséget kérni. Az Eventrend rengeteg lehetőséget kínál családi rendezvények lebonyolítására. Kérje ajánlatunkat és találjunk közösen egy olyan megoldást, mellyel felejthetetlenné varázsolhatjuk a szülinapot.

Ajánlatot kérek!

 

Családi rendezvények ünnepek idején

Az is előfordulhat, hogy egy nagyobb család különösebb ok nélkül, évente néhány alkalommal összejön, hogy közösen töltsenek el egy napot vagy egy délutánt. Ezek a családi rendezvények általában a nagyobb ünnepek idejére esnek – karácsonyra vagy húsvétra. Kisebb 10-15 fő esetén elég, ha foglalunk asztalt egy jó étteremben, ahol kicsit külön tudunk vonulni a többi vendégtől. Ha ennél nagyobb a család, akkor érdemes inkább egy jó rendezvényhelyszínt keresni. Anyagilag sem fogunk sokkal rosszabbul járni, ha beleszámítjuk a rengeteg munkát, ami egy ilyen esemény megszervezésével jár. Gondoljuk csak végig, a családi esemény előtt bevásárlással, főzéssel, sütéssel és takarítással töltött napokat megspórolhatjuk és így az összejövetel idejére nem leszünk hulla fáradtak és valóban élvezhetjük az együtt töltött órákat.


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor