EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Családi napok, sportnapok szervezése Eventrend módra

Családi napok, sportnapok szervezése Eventrend módra

 

Változatos, vidám programokkal teli családi napok és sport napok teljes körű szervezését és bonyolítását vállaljuk. Ha azt szeretné, hogy a rendezvény tökéletes legyen a lehető legkevesebb energiabefektetéssel az Ön részéről, akkor kérjen ajánlatot tőlünk ide kattintva.

 

Céges családi napok tavasszal és nyár elején

A kisebb-nagyobb cégek általában tavaszra vagy nyár elejére időzítik a családi napokat. Miért? Mert ekkor már az időjárás megfelelő arra, hogy legalább részben, szabadtéren kerüljenek megrendezésre a programok. Az adott cég igényeihez igazodva választjuk ki közösen a legmegfelelőbb helyszínt, amely alkalmas a családi napra tervezett programok lebonyolítására és a cateringre is.

 

 

Néhány helyszín családi napra, sport napra

A Groupama Arénát nagyobb cégek számára ajánljuk. Ezen a helyen gyakorlatilag létszámkorlát nélkül szervezhetünk családi napokat. Ha vidéki helyszínt keresünk, jó levegővel, csónakázási és lovaskocsikázási lehetőséggel (és még számos egyéb mással), akkor a Tolna megyében található Zichy Park Hotelt ajánljuk. Itt a szabadtéri lehetőségek száma szinte végtelen. Budapesti helyszín a Városligeti Tópart komplexum szintén remek választás, mind catering, mind pedig programlehetőségek tekintetében. A fent felsorolt családi nap helyszíneken kívül továbbiakkal is szolgálunk, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

 

Változatos programok céges családi napokra, sportnapra

Az Eventrend cégcsoportban több olyan egység található, melyek hosszú ideje vesznek részt családi napok és sportnapok szervezésében és bonyolításában. Az újszerű, játékos programoktól a hagyományos játszóházas programokon át, a főzőversenyekig és a családi jelmezbálig, minden lehetőség rendelkezésre áll. Rendezvényszervező egységeink segítségével rengeteg közösségi játéklehetőség közül válogathat az érdeklődő. A cég méretétől függően természetesen segítünk úgy kialakítani a programsort, hogy minden munkatárs számára emlékezetes legyen a családi nap.

 

Miért jó a családi nap?

Ha nem lenne egyértelmű, hogy miért érdemes rendszeres időközönként – félévente, de legalább évente családi napot szervezi, akkor a következő felsorolás – a teljesség igénye nélkül, talán segít:

  • a kollégák egymáshoz való viszonyát, egymás elfogadását segíti azáltal, hogy megismerhetik egymás családját
  • hosszabb távú, szorosabb barátságok kötődhetnek, családi szinten, mely tovább segíti a közös munkát
  • a vezetőség tagjai közelebb kerülnek a munkavállalókhoz, ezzel javul a vezetők és az alkalmazottak közötti viszony, így a kommunikáció könnyebbé, őszintébbé válik.
  • mindenekelőtt pedig szükség van néha a munka mellett kikapcsolódásra, játékra és nevetésre. Egy ilyen nap után a munka is sokkal hatékonyabb lesz majd.

 


címkék: Rendezvény

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor