EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Családi nap

Tévedt már el gyermekeivel cölöplabirintusban? Játszott dalfelismerő játékot gargarizálva? Tette már próbára a kreativitását Air Graffiti falon? És ez még csak a kezdet. Ha ránk bízza a családi nap szervezését, tucatszám találkozhat olyan egyedi játékokkal, aktivitásra csábító programokkal, amelyek még a gyerekek fantáziáját is túlszárnyalják.

 

Négy különböző méretű helyszínen várjuk a családokat. Ezek a Groupama Aréna, a Budapest Sportaréna, a Városligeti Tópart komplexum, a Bikácsi Zichy Park Hotel, a Csillagkert Eseményközpont. Ezeken a helyszíneken egyedi családi napi tematikákat tudunk megvalósítani kezdve a klasszikus játszóházas aktivitásoktól, a főzőversenyeken át, egészen a családi jelmezbálig. A Zichy Park Hotelben egyedülállóan gazdag outdoor programokból is csemegézhetnek a gyerekek, mint például a csónakázással kombinált kincskeresés, a póni lovagoltatás, vagy a parasztudvarban a kisállat simogató. A Touche Event rendezvényszervező cég, az Eventrend Holding tagja, hatalmas egyszemélyes és közösségi játékadatbázissal. valamint eszköztárral rendelkezik, melyből minden családi napra egyedileg összeállított program választható. Az ételek minden családi napon kiemelt fontosságúak, hiszen éhesen még a legkreatívabb játék sem tudja lekötni a kicsik figyelmét. Ételkínálatunkban street food ételek, bográcsparty és főzőverseny szerepelnek. Ez utóbbi önálló programként is kiváló, ha egymással mérkőznek meg a családok.

Vissza a főoldalraMegvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor