EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Családi események

Családi események

Egy család életében számos olyan jeles esemény adódik, amit feltétlenül meg kell ünnepelni. Lehet ez egy új kis családtag érkezéséhez kapcsolódó babaváró buli, vagy keresztelő ünnepség, de akár egy ballagás vagy diplomaosztó családi rendezvény is ide tartozik. A házassági évfordulók is érdemesek arra, hogy együtt ünnepeljen a rokonság. Az esküvőket és az ahhoz kapcsolódó legénybúcsút, vagy lánybúcsút talán nem is kell említenünk, hiszen ez valóban mindenki életében az egyik legnagyobb mérföldkő. Sajnos az is előfordul, hogy végső búcsút kell vennünk egy szeretett családtagunktól – egy halotti tor alkalmával is közösen üljük körbe az asztalt, hogy emlékezzünk, és elbúcsúzzunk az elhunyttól.

Legyen bármilyen családi esemény, az ünnepléshez ételre és italra is szükség van. Ebben lehet segítségére az Eventrend Csoport. A néhány fős kisebb eseményektől a közepes-, vagy akár nagyobb, több száz fős rendezvényeken át minden alkalomra van megoldásunk. A cégcsoporton belül található több étterem, rendezvényterem és szabadtéri események szervezéshez alkalmas egység is. Kérje ajánlatunkat, hogy közösen találhassuk meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.

 

A legvidámabb családi esemény – a babaváró parti

Manapság egyre népszerűbbek a babaváró partik, ahol még a kisgyermek érkezése előtt összejön a család és a baráti társaság. Ilyenkor illik valami szép ajándékot vinni a babának és a mamának is. Ez a családi esemény azért jó, mert a baba érkezése előtt a leendő szülők még kevésbé fáradtak és a baba sem igényli a jelenlétüket, így nyugodtan élvezhetik a szeretteikkel közösen töltött időt. Évszaktól és időjárástól függően lehet akár szabadtéri is a rendezvény. Fontos a vidám hangulat – ha már tudjuk, hogy kisfiúnak vagy kislánynak örülhetünk-e, akkor érdemes annak megfelelő színeket használni – léggömbökkel, szalvétákkal színesíteni az ünnepséget. Természetesen az Eventrend ebben is teljes körű tájékoztatást és segítséget nyújt Önnek, kérje ajánlatunkat ide kattintva.

 

Ballagás vagy diplomaosztó családi esemény

-Még csak most született és már a kezében a diploma! - gondolják könnyes szemmel, nagyon büszkén a szülők, látva gyermekünket felnőttként, talárban. Az idő valóban gyorsan repül – ezért érdemes megállni néha, amikor életünk egy-egy ilyen fontos mérföldkövéhez érünk, hogy méltó módon megünnepeljük azt. Akár ballagás, akár diplomaosztó családi eseményről beszélünk, ha szeretnénk meghívni az egész családot, akkor az nagyobb szervezést igényel, mely sok fáradozással és idegeskedéssel jár. Ezért inkább kérje az Eventrend ajánlatát, bízza ránk a szervezést, Önnek pedig semmi más dolga nem lesz, csak, hogy együtt örüljön gyermekével.

 

A legnagyobb családi esemény – esküvő, előtte lánybúcsú és legénybúcsú

Talán a legnagyobb családi esemény, amikor két ember összeköti az életét. Ilyenkor már a távolabbi rokonság, kollégák, barátok, szomszédok is együtt ünnepelnek. A készülődés már majdnem egy évvel a nagy esemény előtt megkezdődik és bizony a szervezőknek hatalmas próbatétel egy tökéletes esküvőt összehozni. Természetesen ebben is tudunk segíteni. Több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, rengeteg lehetséges helyszínnel és catering lehetőséggel, valamint programlehetőségekkel várjuk megkeresését. Kérje ajánlatunkat ide kattintva.

 

Halotti tor – a legszomorúbb, de elkerülhetetlen családi esemény

„A halál a lélek számára ugyanolyan fontos, mint a születés, s ugyanúgy, mint a születés, integráns része az életnek.” – mondja Jung. Ha valaki hosszú és tartalmas életet élt, akkor valamivel könnyebb elfogadnunk a halálát, könnyebb őt elengednünk, de bárhogy is legyen, egy közeli hozzátartozó halála nagy megrázkódtatás és fájdalom mindenki számára. Gyászunkban pedig jó, ha a családtagok és barátok velünk osztoznak. A temetés utáni családi összejövetel, közös emlékezés segíti a gyász folyamatát. Ilyenkor az embernek sem ereje, sem kedve nincs ahhoz, hogy a halotti tor szervezésével foglalatoskodjon. Kérje ajánlatunkat ide kattintva és megoldjuk Ön helyett ezt a szomorú feladatot.


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések






New York Café TripAdvisor