EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Rólunk írták

Miben is hisznek az Eventrend alapító tulajdonosai

“Úgy döntöttünk, hogy nagyvállalatot építünk”

Megvalósuló elképzelések, alkalmazott minőség és hosszútávúság. A több, mint húsz éve sikerrel működő Eventrend ezekben a fogalmakban hisz. Hogy mindezt hogyan valósítja meg egy közel negyven darabos portfólióval,...

Megnyílt a Séf Asztala a Westendben

Tényleg a plázába megyünk rántott húsért? – megnyílt a Séf Asztala

Igazság szerint mondhatjuk, hogy csak pislogtunk, mikor megtudtuk, hogy a Wolf András nevével fémjelzett ételbár, vagy akár gyorsétteremnek is hívható comfort foodra szakosodott Séf Asztala a Westend kellős közepén helyezkedik...

Séf Asztala a Westendben

A Séf Asztala: Mostantól ide KELL járni a Westendben

Mindenki ismeri a plázák éttermeit - a tragikustól a katasztrofálisig terjednek a fogások. Mész a reggel lesütött, eleve pocsék, de egész nap infralámpa alatt tovább pocsékolódó kaják előtt és egyszerűen nem érted,...

Interjú Wolf Andrással

S(z)alonból plázába

Mi sül ki abból, ha az egyik legelismertebb fine dining étterem séfje előveszi kedvenc comfort foodjait, és éttermet nyit egy plázában? Eláruljuk: rántott hús. És kolbász. Na meg nudli, desszert gyanánt. Wolf Andrással...

Séf Asztala a Westendben

Végre plázában is lehet már jót enni

Két kötelező hely van jelenleg Budapesten, a Dobrumbáról már írtunk, és most a Séf asztalához is elzarándokoltunk a Westendbe, ahol a műanyagtálca és készételhalmok között nyitott gyorsbüfét az egyik legjobb magyar séf, Wolf András.

7 fogásos menü  Salon Étteremben

Salon Étterem – New York Palota, Budapest

Amikor még Budapesten laktunk, minden alkalommal, amikor elmentem a New York palota előtt megállapítottam, hogy milyen klassz, hogy a Boscolo szálloda lánc nem sajnálva az időt és a pénzt felújította és megőrizte a városnak...

Juhász Anna a New York Kávéházról

Juhász Anna: “A New York a kedvencem, mert itt nőttem fel, de a Hadik az otthonom”

Juhász Anna 2010-ben megalapította a Hadik Irodalmi Szalont a Hadik Kávéházban, 2014 őszétől a Centrál kávéház művészeti vezetője, 2013 óta a New York Művész Páholy vezetője, de a Kieselbach Galériába is...

Nyári programok a Műjégen

tóPart: nyár a tavon

Szombaton nyit a nyár a Műjégen – tudtuk meg a Városligeti Műjégpálya gyönyörűen felújított Dísztermében, a délelőtti sajtótájékoztatón. Nagy Gábor, a projektgazda Eventrend tulajdonosa és Bartha László, a...

New York Café - A világ legszebb kávéháza

Jártál már a világ legszebb kávéházában? Itt van, Magyarországon!

A New York Kávéház 2011-ben egy nemzetközi, színvonalas verseny során elnyerte “A Világ Legszebb Kávéháza” címet. A képek láttán ezen egy cseppet sem csodálkozunk… Az immár 120 éves építészeti csoda...

A The Market sikersztorija

Szórakozz a barbeque-val! – A The Market újraértelmezi a piac fogalmát

Minden egy felismeréssel kezdődött. Mégpedig azzal, hogy a BRKLYN hatalmas sikere megköveteli, hogy étterme ne beleolvadjon, hanem akár külön életet is éljen. Így született meg a The Market. A kezdeti időkről, koncepcióról...

Váli Péter és a borok

Mese a nagymama szőlőjéről

Beszélgetés Váli Péterrel – Valahogy úgy jártunk Váli Péter pincéjében, mint Kányádi Sándor versében az elveszett török követ. És ez bizony mással is megeshet, ha arra a birtokra téved. A bor jó, a pince...

Salon Étterem tesztelés

Lényeg a fúzió – Teszt: Salon

Néhány jól komponált tányéron tárulkozott fel előttünk a nyugatba integrált üdítő kelet szelleme. Nemrég a budapesti Salonban jártam, és bevallom, azonnal csillagokat láttam. Nem kell rosszra gondolni, mert csupán...

Világhírű séf járt a Salon Étteremben

THOMAS BÜHNER-VACSORA A SALONBAN

A napokban Wolf András séf oldalára felkerült egy fotó, azóta sokan találgatják, mit keres a világhírű séf is rajta. Valami készül a Salon étterem háza táján, és ha a Pödör keze is benne van, ott biztos, hogy jó...

fotó: DESIGNFood Antonio Photography

ALGÁS UBORKASZÖRP – WOLF ANDRÁS ÉS FEKETE ANTONIO (SALON) RECEPTJE

A Gourmet Fesztiválon általában standtól standig rohangálunk, nehogy valamiről lemaradjunk. Persze mindig lemaradunk, de az biztos, hogy a Salon algás uborkaszörpével hűsítjük majd magunkat. Itt a recept. Csekkoljuk, hogy milyen...

A New York kávéház üzemeletetői

A New York kávéház mostani üzemeltetői nem mentek csődbe

Csak rövid ideig üzemeltette a csődbe ment olasz cég a budapesti New York kávéházat, a jelenlegi üzemeltető egy tisztán magyar tulajdonú Kft., amely a válság ellenére is folyamatosan nyereséges – adta hírül a...

Így főz Wolf András

Beleettünk Wolf András leveses tányérjába – Salon Étterem, New York Palota

Hogy mi volt a levesben? Hagyma, nyúl, fermentált fokhagyma és 30 éves balzsamecet. Wolf konyhája két okból is figyelemreméltó: a szemkápráztató aranyos-márványos múltat idéző környezetben, mintha annak ellenében, de azt...

Wolf András fogásai - Salon Étterem

Az Erzsébet körút farkasa – A Salonban jártunk

Wolf András, a Salon étterem séfje nem kezdő, és csak amióta ismerem – mintegy tíz éve -, rendíthetetlen kísérletező kedv és józan ízérzék jellemzi. Erre a séfre mondják szakmai zsargonban, hogy „jó a szája”.

Outsourcing - Szállodai vendéglátás

Szállodai vendéglátás „albérletben”

A szállodai vendéglátás kiszervezésének tapasztalatait és előnyeit külön témában, előadás és kerekasztal-beszélgetés keretében dolgozták fel az MSZÉSZ közgyűlésének szemináriumi napján Tapolcán.

Eventrend Holding Kft - Develor-Csúcs Díj

DEVELOR-CSUCS díj EVENTREND 2016

2016-ban fantasztikus elismerés érte az Eventrend Holding Kft-t. Develor-Csúcs díjban részesültek ebben az évben, a kiemelkedő szakmai teljesítményükért és sikereikért.

Ilyen egy nyári este a tóParton

Városliget: tóPart, nyár a tavon

A főváros legnagyobb tóparti nyaralója várakozáson felüli érdeklődés mellett, telt házzal nyitotta meg kapuját a pesti Városligetben. A tóPart, nyár a tavon című rendezvény szervezői változatos sport- és zenei...

Sensation 360

Befejezi a működését a Sensation 360

Befejezi a működését a Sensation 360  – mondta a Kreatív Online érdeklődésére a cég tulajdonosa, Kőrössy Zoltán. A rendezvényszervezéssel foglalkozó Sensation Event & Congress viszont marad.

Reneszánsz kor a Symbolban

Beatrix királynő vacsorája a Symbolban

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon. A rendezvényház 220 éves, csodálatos borospincéjében idézi meg a reneszánsz-kori királyi lakomák hangulatát korhű zene és tánc kíséretében.

Nagykövetségi vacsora a Hotel Boscolo Prague éttermében

Nagykövetségi vacsora a Hotel Boscolo Prague éttermében

Magyar vezetők ültek egy asztalhoz a magyar üzemeltetésű étteremben. A legfinomabb ízek külhonban is képesek egy asztalhoz ültetni addig egymás számára ismeretlen embereket.

Kifogástalan reggeli a New York kávéházban

Luxust valaki? A New York kávéházban reggeliztünk

Ha épp nem a Boscolo Hotelben szállsz meg, és általában még pizsamában fogyasztod el vajas piritósból és tejeskávéból álló szerény reggelidet, akkor a New York Kávéház küszöbével együtt lélektani határodat is jó...

BRKLYN Bar and Restaurant - nem mindennapi romkocsma

Studio Arkitekter // BRKLYN Bar and Restaurant

A BRKLYN Bar and Restaurant annak ellenére, hogy a budapesti vigalmi negyed közepén helyezkedi el, szembement a környékre jellemző romkocsmai hangulattal, és egy igényes közönségre célzott. A cél a fiatal korosztály...

Az igazi magyar fine dining

Salon étterem: a fine dining étkezés hazája

Salon étterem a fine dining étkezés otthona.Budapest egyik legkülönlegesebb étterme a Salon étterem.Nemcsak azért, mert a Világ Legszebb Kávéházának is otthont adó régi New York Palotában, a mai Boscolo Hotel épületében...

A fine dining művészete

Salon Étterem – a fine-dining valódi művészete

A Salon Étterem duplán különleges Budapest exkluzív éttermei körében, hiszen nem csak a gasztronómia művészeti vonalát, az ún. fine-diningot képviseli, de patinás rangját tovább emeli, hogy a Világ Legszebb Kávéházában...

Sarasota restaurant - The Coolinary

The Coolinary: New restaurant will open on Main Street

A new restaurant is coming to the long vacant space upstairs at 1359 Main Street in downtown Sarasota. Called The Coolinary, it's owned by a group of investors that have more than 40 restaurants under their belt in Europe, according to...

The Coolinary in Sarasota

The Coolinary Opens in Second-Story Main Street Space

Main Street’s newest restaurant blends high and low with both its cuisine and its design.

The Coolinary - Floridában az európai ízek

The Coolinary étterem

A The Coolinary egy étterem a floridai félsziget egyik kisvárosában, európai ételekkel és megjelenéssel, amerikaiaknak. A design is ezt tükrözi. Szakít a klasszikus amerikai kisvárosi éttermek stílusával, viszont egy-egy...

Dunyha Vendéglő, vidéki idill

Dunyhába bújt vidéki idill nagyvárosiaknak

Libaétterem, kemence és bogrács. Megnéztük, hogyan lehet a budapestiekhez közel hozni a falusi vendéglátást. A nemrégiben megnyílt Dunyha étteremben jártunk.

Gála Eseményszervező Kft - karácsonyi jótékonykodás

Karácsonyi buli helyett önkéntesség

A nagyszabású látványos és szórakoztató céges karácsonyi bulik helyett idén a karitatív és önkéntes rendezvények kerültek előtérbe.

Falusi ízek a Dunyhában

Dunyha: a libás vendéglő

A Budai Tájvédelmi Körzetben találjátok Budapest első libás éttermét, ahol a rusztikus hangulat és a házias ételválaszték egyaránt a nagymamáink konyháját idézi.  

Dunyha Étterem - kutyabarát hely

Kutyabarát Étterem a Dunyha Vendéglő

A Dunyha Vendéglőben összeollóztuk mindazt, ami egy harmonikus és családias étteremhez kell. Télen a melegséget sugárzó kemencében, melyben saját füstölésű alapanyagokat is készítünk, liba legyen a talpán, ami nem pirul meg ropogósra!

Vidéki idill a Dunyha étteremben

Dunyha Vendéglő – Pihe-puha ízorgia

Végy egy idilli környezetet, néhány remek szakembert, majd igényes kialakítás mentén tégy mindent a megfelelő helyre! Az eredmény csodás lesz, de a kapott élmény még mindig nem lesz a Dunyha Vendéglő fogható. Ehhez ugyanis...

A Világ Legszebb Kávéháza - New York Kávéház

FELTÁMADÁS A TETSZHALÁLBÓL

2011-ben a NewYork kávéház elnyerte „a világ legszebb kávéháza” kitüntető címet, megelőzve olyan történelmi helyeket, mint a velencei Caffe Florian, a bécsi Café Central, a prágai Café Imperial vagy a párizsi Café de la Paix.

Legjobb legénybúcsú Budapesten

Legénybúcsú Budapesten - Rendezvényszervezés az esküvők előtt

Bár az esküvő a közhelyekkel ellentétben nem csak a nők, hanem a férfiak számára is hatalmas öröm - máskülönben nem jutnának el a lánykérés jelentette nagy lépésig -, a boldogságukba többnyire egy csipetnyi gyász is...

Vidéki szálláshely Bikácson

Bikács: vidéki romantika a természet ölelésében - A felhőtlen nyaralás, a céges rendezvények és csapatépítők otthona

Bár egy vakáció - legyen az téli vagy nyári - minden esetben a felhőtlen pihenésről kell, hogy szóljon, a megszervezése gyakran sok fejtöréssel jár. Mindegy, hogy csak kettő vagy több ember indul útnak, az igények,...

Az Eventrend Holding sikersztorija

Az Eventrend sikersztori - Rendezvényszervezés, étteremüzemeltetés 5 csillagos színvonalon

Főiskolás próbálkozásból 8 milliárd forintos éves forgalommal bíró holding. Persze lehet azt mondani, hogy Kőrössy Zoltán, Váli Péter, Nagy Gábor és Novák László jókor volt jó időben, és a szerencse is melléjük...

Pálinka blendelés

Frigyre lépnek a pálinkák - A Fakanálban bárki elsajátíthatja a blendelés tudományát

Ízlésekről és pofonokról többnyire kár vitatkozni, de mi a helyzet akkor, ha a gasztronómia útvesztőjében saját magunkkal kerülünk szembe. Amikor mondjuk, nem tudjuk eldönteni, két kedvenc italunk közül melyiket válasszuk...

Hagyományőrző disznóvágás

Disznóvágás magyar módra - Avagy mit keres a disznótoros a Vámház körúton?

Régen falvakat megmozgató esemény volt, és még az esküvőknél és a temetéseknél is jobban összehozta a távoli családtagokat. Téli fagyok közepette, egész napon át tartó kemény munkával járt, mégsem akart belőle senki...

A magyar konyha jellegzetességei

A magyar gasztronómia remekei - Mit főznek a magyar háziasszonyok és a hazai éttermek?

Nehéz, fűszeres ételek; sok sertészsír, fűszerpaprika és persze a világhírű édességek. A hagyományos magyar konyhát gyakran szorítják ilyen erős sztereotípiák által meghatározott, szűk határok közé. Pedig a kép...

Klubkártya kedvezmények az Eventrendnél

Kedvezményekkel kényezteti visszatérő vendégeit az Eventrend Holding

Klubkártyát adott ki az Eventrend Holding, hazánk egyik legnagyobb vendéglátással, szállodaiparral- és rendezvényszervezéssel foglalkozó cégcsoportja. Akinek van már bármilyen pontgyűjtő vagy hűségkártyája, ismeri a...

Adóváltozás a szállodaiparban

Fordulatot hozó adóváltozás - Jó hír a szállodaipari és éttermi vendéglátóipari szolgáltatóknak

Nagy bejelentést kaptak tavasszal a magyarországi éttermek. Eszerint 2017-től 27 százalékról 18 százalékra csökken az általuk nyújtott szolgáltatás forgalmi adója, majd 2018-ban tovább mérséklődik a járulék, méghozzá...

Puskás Pancho Sport Pub

Életveszély a kapu küszöbén - Puskás Ferenctől a Pancho Pub rendezvényhelyszínig

Még a labdarúgás fénykorában Magyarország is ugyanolyan futballnagyhatalomnak számított, mint Brazília vagy Anglia. Az 1930 és 1960 között a világ bármely válogatottja aggódva várta a kezdő sípszót követő 90 percet,...

Magyar étterem Amerikában - Coolinary Sarasotában

Gasztronómiai élménykaland a legújabb étterem Sarasotában - Coolinary: A céges rendezvényszervezők új kedvencévé válhat

Nem csak új ízvilágot, hanem különleges, élményekkel teli hangulatot ismerhetnek meg azok, akik ellátogatnak a most nyíló legújabb amerikai-magyar étterembe. A Coolinary séfjei ötvözik az európai fúziós és az amerikai...

Borravaló és szervízdíj különbség

A szervízdíj nem kötelező borravaló - Az Eventrend alapítója tisztázza a félreéréseket

Még mindig keverjük a kettőt, pedig nem ugyanarról van szó. Nem is csoda, a témával alig foglalkoznak, ha pedig hallunk vagy olvasunk valamit erről, sokszor maga a nyilatkozó sincs tisztában a különbséggel, vagy olyat állít...

Wolf András, séf

Egy séf plázázni indul

A New York Kávéház és a Salon étterem séfje, a magyar gasztronómia egyik legnépszerűbb alakja, Wolf András nem hisz a csodákban. A mára kiveszőben lévő fogalmakról, a bakancslistáról és a Michelin-csillagról...

Menni vagy maradni - munkaerőhiány

Menni vagy maradni? - Gondban vannak a hazai vendéglátóipari szolgáltatók

Lassan már naponta jelenik meg egy-egy újabb tanulmány, felmérés vagy összesítés a magyarországi vendéglátóiparban jelentkező munkaerőhiányról. Nyáron, ez a turizmus főszezonjában különösen nagy gondot jelent az...

Hogyan zajlik a szakemberképzés a vendéglátásban?

Szakemberképzés a rendezvény- és vendéglátó szektorban

Mi történik akkor, ha jól képzett, bevethető, megbízható szakemberekre van szüksége egy cégnek? A válasz egyértelmű: keres. De mi történik akkor, ha nem talál olyat, olyanokat, akikre valóban gondolt? A megoldás ebben az...

Tökéletes romantika Budapest szívében

Pikniktől a gyertyafényes vacsoráig - Helyszínajánló a romantikus randevútól egészen az esküvőig

Tavi csónakázás a hűsítő lombok alatt, séta egy mesebeli vár falai közt vagy egy piknik a hegyekben? Budapesten számos olyan lehetőségük van a szerelmeseknek, amely tökéletes helyszínül szolgálhat egy feledhetetlen...

Tetőteraszos éttermek és kávézók Pesten

A belváros rejtőzködő „udvarai” - Éttermek, kávézók és rendezvények a budapesti tetőteraszokon

Hiányosságot előnnyé kovácsolni nagy feladat, de nem lehetetlen. Ha például a belvárosban élőkre gondolunk, akkor nekik a kertek nélkülözésével mindenképp meg kell küzdeniük. Jó idő esetén nem tehetnek ki székeket és...

Kulturális Étterem - Bohém Étterem

Terítéken a művészet

Társalgás, falatozás, művelődés – három tevékenység, amelyek hosszú idő óta kéz a kézben járnak. Mert tökéletesen kiegészítik és ösztönzőleg hatnak egymásra. Közösségben sokkal eredményesebb a...

Esküvőszervezés télre

Az esküvőszervezés magasiskolája: téli esküvők

Lassan kezdik elfelejteni a téli szünetet az esküvőszervezők. Bár a tavaszi és a nyári szertartások ideje felett még messze nem járt el az idő, azért egyre több pár dönt úgy, hogy a téli hónapokban mondják ki a...

A Puskás Pancho Sport Pub

Terítéken a foci - diéták, sikerek és egy legendás étterem

Szigorú diéták, gondosan válogatott hozzávalók, grammra kimért adagok. Ezek ma már elengedhetetlen velejárói a profi labdarúgásnak. A legjobb csapatokban sokszor előfordul, hogy hetente két tétmérkőzés is szerepel a...

Művészeti rendezvények a New York Kávéházban

Megállíthatatlan a New York Kávéház „művészpáholyos” sikersztorija

Mindenki a folytatás mellett tette le a voksát a New York Kávéházban A New York Művész Páholy már harmadik éve az egyik legsikeresebb irodalmi-művészeti rendezvények egyike, és nagyon úgy néz ki, hogy egyelőre nem is...

A legjobb törzshely focirajongóknak!

Törzsvendégek a Pancho Pub-ban

Barátokkal meccset nézni – kevés jobb programötlet lehet vonzóbb egy focirajongó számára. Bár a legnagyobb élmény élőben jelen lenni a kedvenc együttes mérkőzésén, hallani az arénában lelkesedő közönség...

Eventrend Holding

Eventrend Holding: szélesedő portfólió

Negyvenlábú székhez hasonlítják tulajdonosai a portfólióját évről évre bővítő Eventrend Holdingot: akkor sem dől fel, ha egyik lába kiesik, vagy inog. A Turizmus Panorámának elmondták azt is, miért lett minden hozzájuk...



címkék:



















New York Café TripAdvisor