EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Céges rendezvényhelyszín évzáró- karácsonyi céges eseményekre

Céges rendezvényhelyszín évzáró- karácsonyi céges eseményekre

Az Eventrend Központ összesen 42 egysége, melyek között található étterem, hotel, rendezvényközpont, catering- valamint programszervező cég is, garancia arra, hogy nálunk megtalálja az Ön számára legalkalmasabb céges rendezvényhelyszínt, mely minden tekintetben megfelel az elvárásoknak. A hozzánk beérkezett ajánlatkérések alapján, az ügyféllel történő előzetes, lehetőleg személyes konzultáció alkalmával tisztázzuk a rendezvény célját, jellegét, a résztvevők számát, illetve a programmal kapcsolatos minden további kritériumot. Majd a részletek ismeretében már könnyen megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbbet – budapesti vagy vidéki rendezvényhelyszínt, vendéglátóegységet, catering céget vagy szükség esetén programszervező céget is. Visszatérő ügyfeleink számára kedvezményes konstrukciókat kínálunk, ezért érdemes hosszú távon számolni velünk.
 

Ha céges rendezvényhelyszínt keres, karácsonyi évzáró rendezvényre, kérje ajánlatunkat ide kattintva!

 

Céges rendezvényhelyszín – sokszínű megoldás karácsonyi-, évzáró rendezvényekre

Az Eventrend egységei között megtalálható a csillogó rendezvénypalotától a vidám hangulatú sportkocsmán át egészen a vidéki romantikát idéző parkhotelig mindenféle céges rendezvényhelyszín. Mondja el nekünk elképzeléseit és mi segítünk megvalósítani azt, a legmagasabb színvonalon, a lehető legkedvezőbb áron. Ha programszervezőre van szüksége például egy csapatépítő tréning szervezéséhez vagy egy konferencia esti programjához, akkor is bátran forduljon hozzánk. Nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink hosszú évek óta ebben a szakmában tevékenykednek, kedvelik a kihívásokat és örömmel szerveznek olyan programokat, melyek feldobják a rendezvény hangulatát, vagy segítenek összehangolni a csapatot.  

Karácsonyi céges rendezvényhelyszínre ajánlatott ide kattintva kérhet!

 

Hogyan válasszunk céges rendezvényhelyszínt

A feladat nem könnyű. Minden esetben kezdjük azzal, hogy végiggondoljuk a céges rendezvény célját – mit szeretnénk elérni és milyen módon. Kik a résztvevők? A kollégák az értékesítésről vagy egy multinacionális cég vezetői szerte a világból? Hány ember számára keresünk céges rendezvényhelyszínt? A 8-10 fős marketing csapatnak vagy a teljes, nagyjából 150 főt számláló vállalatnak? Esetleg még ennél is nagyobb, nemzetközi rendezvényre készülünk? Látható, hogy a rendezvény mérete is jelentősen befolyásolhatja a választást. A stílus meghatározása ismét egy olyan sarkalatos pont, melynek igazodnia kell a cég elvárásaihoz. Egy komolyabb évfordulót inkább elegánsabb környezetben lehet elképzelni, míg egy két-három napos sales meetinget akár vidéki környezetben, könnyed hangulatban is.


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor