EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Céges rendezvényhelyszín a legjobb feltételekkel

Céges rendezvényhelyszín a legjobb feltételekkel

Céges rendezvényhelyszínt keres tréningre, csapatépítőre, családi napra vagy meetingre? Jó helyen jár! Az Eventrend Csoport 25 éves szakmai tapasztalattal az ország egyik piacvezető rendezvényszervezője. Saját kezelésben jelenleg több mint 30 000 négyzetméternyi rendezvényre és vendéglátásra alkalmas területet kezelünk. Ez a szám évről évre bővül. Emellett számos más helyszínnel állunk állandó kapcsolatban, mely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára a legjobb megoldásokat kínálhassuk.

A kisebb létszámú, néhány tíz fős eseményektől egészen a több száz vagy akár több ezer fős események teljes körű lebonyolítását is vállaljuk. Önnek csak meg kell határoznia, hogy milyen céges rendezvényhelyszínt keres: romantikus hangulatú, budapesti rendezvénytermet? Vagy vidéki helyszínt több napos céges rendezvényhez? Esetleg a Balaton partjára tervezi a következő sales meetinget? Mi ebben is tudunk segíteni! Ha nincs ötlete a megfelelő helyszínt illetően, számunkra az sem probléma. Kollégáinkkal egy közös beszélgetés alkalmával biztosan megtaláljuk a legjobb megoldást.

 

Ha céges rendezvényhelyszínt keres, kérje ajánlatunkat ide kattintva!

Céges rendezvényhelyszínek – kitűnő catering szolgáltatással

A megfelelő céges rendezvényhelyszín megtalálása után a következő nagy feladat az adott rendezvény étel és ital szükségletének meghatározása. Az Eventrend cégcsoportban természetesen több cateringgel foglalkozó egység is található, melyek közül szintén az ügyféllel egyeztetve választjuk ki a legmegfelelőbbet a rendezvény stílusától és a létszámtól függően - hiszen egy egynapos, 50-100 fős rendezvény teljesen más igényeket támaszt, mint például egy többnapos céges konferencia vidéki helyszínen, hivatalos és szabadidős programokkal egybekötve.

A szakmai tanácsadás a szolgáltatás része, tehát a catering igények meghatározásában is számíthat az Eventrend segítségére. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Céges rendezvényhelyszín - Hivatalos és szabadidős programok a rendezvényen

A céges rendezvényhelyszín és a catering szolgáltatás megtervezése és kivitelezése mellett szívesen segítünk akkor is, ha programszervezőre van szüksége, akik segítenek például egy csapatépítő és önismereti program kialakításában és levezénylésében, de akár a szakmai program technikai összeállításában is elmondjuk tapasztalatainkat – kávé szünetek, ebédszünet, ételek- ételsorok meghatározása, stb.

Egy többnapos rendezvény velejárói a szabadidős programok – például egy ismerkedős est koktélpartival vagy egy délutáni játékos csapatverseny. Ezek a programok a hivatalos, sok munkával járó rendezvényt kissé megszínesítik és lehetőséget biztosítanak a részvetőknek a kikapcsolódásra.

Kérje ajánlatunkat ide kattintva, találjuk meg együtt a legmegfelelőbb céges rendezvényhelyszínt és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat!

 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor