EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Céges rendezvényhelyszín

Céges rendezvényhelyszín

25 éve működő cégcsoportunk igazán nagy és széleskörű rendezvényszervezői tapasztalattal, rengeteg lehetőséggel, változatos céges rendezvényhelyszínekkel áll kedves ügyfelei rendelkezésére. Vállaljuk a céges rendezvény teljes lebonyolítását, az esemény kreatív koncepciójának kidolgozását és megvalósítását. Legyen szó akár céges évfordulóról, csapatépítő eseményről vagy tréningről. Segítünk a megfelelő helyszín kiválasztásában, az eszközkölcsönzésben, cateringben és minden kapcsolódó tennivalóban. Kérje segítségünket!

Ha ajánlatot szeretne kérni céges rendezvényhelyszínre, ide kattintva megteheti. Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Céges rendezvényhelyszín – csapatépítő programok

Minden évben érdemes a cég életét feldobni egy-két vagy akár több, közösen eltöltött nappal. Ebben a néhány napban szerepelhet egy kevés munka vagy tanulás is, de a lényeg inkább, hogy a kollégák közösen érezzék jól magukat, játsszanak, szórakozzanak. Az ilyen jellegű csapatépítő programokhoz is többféle céges rendezvényhelyszínt tudunk ajánlani, igény esetén teljeskörű lebonyolítással. Ha a csapatépítő program mellett egy kis munka is helyet kap, akkor olyan céges rendezvényhelyszínt szükséges választani, ahol ehhez a technikai feltételek is adottak. Kérdés továbbá, hogy vidéki rendezvényhelyszínben vagy fővárosi rendezvényhelyszínt részesítjük előnyben. Ennek eldöntésében szakértőink minden részletre kiterjedően segítenek Önnek!

Ha céges rendezvényhelyszínt keres, csapatépítő programokhoz, kérem kattintson ide és kérjen ajánlatot!

 

Céges rendezvényhelyszín – évfordulók, ünnepek a cég életében

Előfordul, hogy vállalkozásunk új mérföldkőhöz érkezik – átalakul, új lehetőséggel él, vagy egyszerűen csak eljutottunk az első- második- vagy akár sokadik évtizedhez. Az ilyen alkalmakat érdemes megünnepelni, hiszen ezek azok a pillanatok, amik segítenek visszaemlékezni a kezdetekre, ahonnan indultunk, ahol most tartunk és erőt ad ahhoz, hogy a következő cél felé induljunk. Ezeket az alkalmakat jó közösen megünnepelni az üzlettársakkal, kollégákkal, partnerekkel és ügyfeleinkkel. Ilyenkor választunk egy, a cég profiljához leginkább passzoló céges rendezvényhelyszínt, ahol méltó módon ünnepelhetünk. A megfelelő céges rendezvényhelyszín kiválasztásában és az esemény megszervezéséhez is kérje szakértőink segítségét, tanácsait.

 

Céges rendezvényhelyszín – szakmai konferenciák, tréningek

Akkor is szükségünk van egy jó céges rendezvényhelyszínre, ha szakmai konferenciát vagy tréninget szervezünk. Ilyenkor a rendezvény méretétől és témájától függően választhatunk rendezvényhelyszínt. Az ilyen események komolyabb szervezést igényelnek, ezért mindenképpen érdemes egy jó szakembert is bevonnunk az előkészület folyamataiba. Egy- vagy többnapos konferenciák, szakmai megbeszélések, meetingek esetén is szívesen segítünk a céges rendezvényhelyszín kiválasztásában és az esemény megszervezésében.

Ha céges rendezvényhelyszínt keres, kérjen ajánlatot ide kattintva!

 

 

 

 

 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor