EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Céges Rendezvények

Ünnepelt már céges születésnapot exkluzív divatbemutatón palotában? Vagy mit szólna egy különleges, vidéki romantikával fűszerezett céges évzáró bulihoz disznóvágással egybekötve? Merje bátran elengedni a fantáziáját! Az unalmas céges rendezvények ideje lejárt.

 

Mindenféle rendezvénytípusban otthon vagyunk, legyen szó akár VIP partnerrendezvényekről, céges születésnapokról, évzáró vagy karácsonyi partikról, vagy más tematikus céges rendezvényekről, nyugodtan ránk bízhatja annak megálmodását és teljes körű megszervezését. 15 helyszínen, több mint 100 rendezvényterem áll a rendelkezésére az extravagáns rendezvénypalotától, a parasztromantikával fűszerezett vidéki parkhotelen át egészen a hangulatos sportkocsmáig. Kiválóan képzett, a szakmájuk iránt elkötelezett rendezvényszervező munkatársaink nemcsak a szervezéshez értenek – a rendezvények kreatív koncepciójának kidolgozásában és változatos programok kitalálásában is jártasak. A programok magas színvonalú megvalósításában saját eszközpark áll a rendelkezésünkre. A céges rendezvényeken az ételek elkészítésében sem ismerünk kompromisszumot: kiváló minőségű, autentikus, termelői alapanyagokat használunk. Ügyfeleink a legváltozatosabb ízekből válogathatnak az újszerű, innovatív ételkülönlegességektől egészen a disznótorosig vagy a street food menüig. És a hab a céges szülinapi tortán: visszatérő ügyfeleink számára kedvezményes konstrukciókat kínálunk.

 

Ajánlatot ide kattintva kérhet!

 címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor