EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Céges csapatépítő helyszínek és programok

Céges csapatépítő helyszínek és programok

Egy céges csapatépítő program lehet komolyabb, fókuszáltabb, ahol elvárás, hogy a résztvevők felelősséggel dolgozzanak önmagukon és a többi munkatárssal való kapcsolatukon annak érdekében, hogy a közös munka minél összehangoltabb és hatékonyabb legyen a jövőben. De lehet kevésbé formális, inkább csak egy közös pihenés és élmények gyűjtése egy kellemes helyen, ahol a csapatépítés „magától történik” pusztán attól, hogy a kollégák együtt töltenek néhány napot. Mindkét variáció esetén szívesen segít a szervezésben és a helyszín kiválasztásában az Eventrend Csoport. Egységeink között található számos rendezvény- és programszervező cég, akik hosszú évek óta végeznek hasonló feladatokat és kedvelik a kihívásokat. Ha csak rendezvényhelyszínt keres céges csapatépítőre, akkor is bátran forduljon hozzánk, hiszen az Evenrend csoport jelenleg több mint 30 000 négyzetméternyi vendéglátásra és rendezvényszervezésre alkalmas területet kezel.

Céges csapatépítőre ide kattintva kérhet ajánlatot!

 

Céges csapatépítő helyszínek

A céges csapatépítő helyszínek a tervezett programoktól függően lehetnek egynaposak, de sokkal gyakoribb a két-három napos rendezvény, hiszen így az esemény hatékonysága nagyobb. Többnapos eseményre pedig érdemesebb vidéki helyszínt keresni, ahol a munkatársak teljesen eltávolodhatnak a hétköznapi teendőktől. Erre a célra kiválóan megfelel például a Zichy Park Hotel, mely romantikus hangulatú, vidéki négycsillagos szálloda, ahol akár arra is van lehetőség, hogy teljesen külön épületben, zavartalanul folyjon a munka vagy a szórakozás. A Balaton déli partján, Siófokon található szállodánk a Hotel Residence Balaton szintén négy csillagos kényelmet biztosít az ide érkező vendégeknek. Különleges hangulata minden évszakban kitűnő helyszíne lehet egy vidám céges csapatépítőnek.

Programok céges csapatépítőre

A céges csapatépítők általában több programot is ajánlanak a résztvevőknek. Lehet ez vidám csapatjáték, de akár egy komolyabb önismereti program is. A szabadidős tevékenységek közé pedig sorolhatjuk például a vezetett túrákat, közös sportolást, vagy a borkóstolókat esetleg vacsorával egybekötve. Ezek a lehetőségek színesebbé, emlékezetesebbé teszik az együtt töltött néhány napot. Az Eventrend programszervezői hosszú évek tapasztalatával, mindig személyre szabott ajánlatokkal várják azokat a kedves ügyfeleket, akik céges csapatépítő program szervezésére készülnek.

 

Ajánlatkérés céges csapatépítőre itt!

 

 

 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor