EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Catering szolgáltatás

Catering szolgáltatás

Catering szolgáltatás

Ha catering szolgáltatásra van szüksége bármilyen rendezvényhez, akkor válassza az Eventrend megoldásait. Kollégáink segítségére lesznek az adott rendezvényhez a legmegfelelőbb ételsorokat kiválasztani, a legjobb minőségben és megjelenésben. Az Eventrend Csoport tagjai 25 éves catering szolgáltatói múlttal rendelkeznek, megszámlálhatatlan rendezvénnyel és rengeteg tapasztalattal a hátunk mögött – így bátran ránk bízhatja magát, garantáljuk, hogy minden vendég elégedetten távozik majd a rendezvényről.

Ajánlatkéréshez kérem, kattintson ide!

 

Catering szolgáltatás – a rendezvény lelke

Egy rendezvény hangulatát és színvonalát nagyban befolyásolja a catering szolgáltatás színvonala. Az eseményre érkezéskor az első benyomás nagyon fontos, a továbbiakban ez fogja meghatározni a vendégek hangulatát és véleményét. Így ha a terem kialakítása, a teríték és a kiegészítők megfelelően lettek összeállítva – stílus és alkalom szerint, akkor ettől kezdve, ha akad is egy-két pici hiba a szervezésben, valószínűleg nem kap majd túl nagy figyelmet. A szépen felszolgált ételek pedig tovább erősítik a rendezvényhez kapcsolódó pozitív élményt. Ugyanez fordítva is igaz lehet, ha a felszolgált ételek és italok minősége-, valamint a teríték és a kiegészítők összhangja nem megfelelő, akkor az az egész rendezvény rovására mehet, függetlenül attól, hogy a program és a lebonyolítás tökéletes volt. Ne kössünk hát kompromisszumokat, ha catering szolgáltatót választunk. Ügyfeleinkkel együtt gondolkodva, az igényeket figyelembe véve és rugalmasan kezelve találjuk meg a legjobb és legmegnyugtatóbb catering megoldásokat.  

 

Catering szolgáltatás az alkalomhoz illően

Egy család vagy egy cég életében jónéhány olyan alkalom adódik, amit feltétlenül meg kell ünnepelni. Ehhez catering szolgáltatásokat és egyéb rendezvényszervezéssel kapcsolatos szolgáltatásokat veszünk igénybe. Neves családi-, vagy céges események, amikor szeretnénk egy kicsit jobban megadni a módját az ünneplésnek, hogy emlékezetessé tegyük a napot: egy kerek évforduló, vagy születésnap, egy eljegyzés vagy egy lakodalom, céges rendezvények esetében pedig évzáró vagy évindító partyk, vagy hasonló kerek évfordulók mind-mind ide tartoznak. Ezek az alkalmak nagyobb szervezést és odafigyelést igényelnek. Ezért érdemes hozzánk fordulni, ha catering szolgáltatót keres. Az Eventrend Csoporton belül biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást és tanácsokkal, javaslatokkal segítjük a rendezvény zavartalan lebonyolítását.

 

Catering szolgáltatás – a szervezés nehézségei

Bármilyen rendezvény szervezésébe is kezdünk, nem vagyunk könnyű helyzetben. Azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, hogy felejthetetlenné tegyük az eseményt mindenki számára. Rengeteg előre nem látható problémával fogunk találkozni, melyek megoldása sok türelmet és kreativitást igényel. Ezrét érdemes a catering szolgáltatást olyan partnerre bízni, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés területén, hiszen a szakmai hozzáértésből fakadó rutint semmivel nem lehet pótolni. Ha Ön is tökéletes rendezvényt kíván szervezni, akkor forduljon hozzánk bizalommal.


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor