EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Catering céges rendezvényre

Catering céges rendezvényre

Catering céges rendezvényre

A catering céges rendezvények esetén is nagy hangsúlyt kap. Nem véletlen ez, hiszen egy cég életében évente maximum egy-két alkalommal kerül sor egy ilyen eseményre. Ezért természetes, hogy a szervezők tökéletességre törekszenek. Az Eventrend Központ nagy figyelmet fordít céges partnerei igényeire. Nem csupán jól szeretnénk elvégezni a feladatot, hanem mindig egy kicsit többet szeretnénk nyújtani. Célunk, hogy ügyfeleink megelégedettsége azt eredményezze, hogy a meglévő tapasztalatok alapján, később is bizalommal kérjék segítségünket. Ezen törekvésünk sikerét bizonyítja, hogy ügyfélkörünk több mint felével évek óta sikeres együttműködést folytatunk.

 

Catering céges rendezvényre – kérje ajánlatunkat ide kattintva!

Több egységünk közül választjuk ki partnerünk számára a legmegfelelőbbet. Ha tanácstalan a rendezvénnyel kapcsolatban – helyszín tekintetében, vagy, hogy milyen ételek szerepeljenek a menüsorban, de akár a rendezvény stílusával, megjelenésével kapcsolatban is, jó helyen jár, az Eventrend Központ ebben is segítségére lesz. Az elmúlt 25 évben megszámlálhatatlanul sok rendezvény szervezésében vettünk részt, így gyakorlatilag nem létezik olyan probléma a vendéglátás területén, melyre ne lenne megnyugtató megoldásunk.

 

Catering céges rendezvényre – számtalan lehetőség

Céges rendezvények esetén általában az adott vállalkozás kapcsolattartójával telefonon, emailen, vagy személyesen egyeztetjük a részleteket. Mindig meghallgatjuk az elképzeléseket, a rendezvény célját, a tervezett költségvetést, majd ezután tanácsokkal és komplett megoldásokkal segítjük a szervezőt. Catering céges rendezvény esetén általában sokféle lehetőség szóba jöhet, hiszen az Eventrend központ jelenleg 25 vendéglátóipari egységgel rendelkezik, 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, emellett 6 rendezvényszervező cég is az Eventrend csoporthoz tartozik. A cégcsoport szakmai kapcsolattartói jól ismerik az összes egységet és azok tevékenységét, illetve azzal is tisztában vannak, hogy az adott esetben mely egységek-, vagy azok kombinációja a legmegfelelőbb az ügyfél számára.

Catering céges rendezvényre – kérje ajánlatunkat, ide kattintva, hogy a legmegnyugtatóbb megoldást kínálhassuk Önnek.

 

Catering céges rendezvényre – legfontosabb a résztvevők elégedettsége

Semmi más nem bizonyítja jobban egy rendezvény sikerét, mint a távozó vendégek szóbeli- vagy metakommunikációs visszajelzései. Ez alapján dönthetjük el, hogy céges rendezvényünk sikeres volt vagy sem. A résztvevők pedig több szempont alapján fogják sikeresnek vagy kevésbé sikeresnek értékelni az eseményt. A catering szolgáltatások céges rendezvények esetén is igen nagy hangsúlyt kapnak az értékelés során, emellett persze a program és a helyszín is nagy szerepet játszik. Ezért törekszünk minden esetben arra, hogy azokról a rendezvényekről, melyek szervezésében valamilyen módon részt veszünk, kizárólag elégedett vendégek távozzanak.

 


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor