EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend

Carlo IV. Hotel - "Inspiráló harmónia"

A budapesti hotelhez hasonlóan az „inspiráló harmónia” jegyében fogant a prágai Carlo IV. Hotel bankett- és rendezvénytermeinek koncepciója is, jelentős piaci szereplővé válva ezáltal a cseh rendezvényszervezés területén. 

Carlo IV Hotel Prága - rendezvényhelyszín

Prága egyik legszebb ötcsillagos szállodájának belső vendéglátás szolgáltatásait a – szintén az Eventrend cégcsoporthoz tartozó – New York Cafe Prága látja el. Ennek keretében biztosítja a szállodai vendégek számára a 24 órás szobaszervizt, a szobákban lévő minibár szolgáltatást, valamint a kimagasló minőségű reggelit is. Mindez integráns részét képezi a szállodában működő kávéháznak, olasz étteremnek és konferencia komplexumnak.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor