EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Budapest Papp László Sportaréna

Budapest Papp László Sportaréna vendéglátása: az esetenként közel 15 000 vendég minél gyorsabb kiszolgálása, valamint  az igényes kínálat biztosítása tartozik feladataink közé.

Budapest Papp László Sportaréna

Az Arénában 20 darab, luxus kivitelezésű VIP páholy bérelhető – kizárólagosan csak cégek számára, hosszú távú bérleti konstrukcióban. Egy VIP páholy lehetőséget nyújt  új üzleti kapcsolatok kialakítására, meglévő kapcsolatok megerősítésére - egy VIP páholyba szóló meghívás élmény az ügyfeleknek és akár cége alkalmazottainak is. A páholyokból rendkívül jól láthatóak és élvezetesek a koncertek vagy egyéb színpadi események, sportesemények alkalmával pedig  különleges élményt nyújt a versenytérre nyíló panoráma. A páholyokban önálló vendéglátás szolgáltatás vehető igénybe: á la carte étlap, itallap, VIP bár áll a vendégek rendelkezésére. Az épületben ezen túl található a 120 főt befogadására alkalmas Class FM SKY BÁR (fotón), amely teljes egészében bérbe vehető egy-egy eseményre, de bizonyos alkalmakkal akár magánszemélyeknek elérhető a privát asztalfoglalás. Itt is rendelkezésre áll egy VIP italpult, illetve lehetőség van akár teljes körű catering szolgáltatás megrendelésére (akár 4 fő részére is).


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor