EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Bonus Party Service

A Bonus Party Service úgy öltözteti a rendezvényeket, mint stylist a modelljét: az étel finom, a látvány emlékezetes, a szakmai munka pedig az elérhető legnagyobb biztonságot kínálja.

Bonus Party Service

A Bonus Party Service 1998 óta foglalkozik rendezvényszervezéssel, ezen belül is kitelepüléses vendéglátás biztosításával. A „Rendezvények különleges tálalásban” mottóhoz híven, közízlést kielégítő, de érdekességeket is felvonultató menüket kínál elérhető árakon. Szolgáltatásait örömmel egészíti ki helyszínek, dekorációk, technika és fellépők biztosításával. Úgy öltözteti a rendezvényeket, mint stylist a modelljét: az étel finom, a látvány emlékezetes, a szakmai munka pedig az elérhető legnagyobb biztonságot kínálja.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor