EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Bohém Étterem és rendezvényhelyszín. Az olyan pillanatokért amelyekre érdemes emlékezni!

Bohém Étterem és rendezvényhelyszín. Az olyan pillanatokért amelyekre érdemes emlékezni!

Az élmények, az öröm, az élet pillanatai igazán akkor jók, ha van kivel megosztanunk őket. A MÜPA épületén belül található különleges és exkluzív rendezvényhelyszínünk önmagában semmit sem ér. Kellenek hozzá azok a boldog és elégedett ügyfeleink, akik élettel töltik meg a teret. Akik megálmodják egyedi rendezvényeiket, és felkérnek bennünket arra, hogy azok megvalósításában a segítségükre legyünk. 

Bohém Étterem

Mi természetesen boldogan látunk hozzá a munkának, és alig várjuk, hogy szakmai tudásunk és tapasztalatunk legjavát nyújtsuk megrendelőinknek – igényeiket és elvárásaikat a legmesszebb menőkig szem előtt tartva. Minden kollégánk azt vallja, hogy a szaktudáson túl a szívünket is bele kell adnunk annak érdekében, hogy a végeredmény valóban felejthetetlen legyen.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor