EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Bemutatkozás - Eventrend Global

Tisztelt Partnerünk!

Szeretettel köszöntjük az Eventrend Holding hivatalos weboldalán! Kérjük, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégcsoportunkat.

 

Első vállalkozásunkat, a Gála Party Service-t, 1992-ban alapítottuk, melyből mára kialakult az Eventrend Holding. E holdingcégünk köré épített vállalat- és menedzsmentcsoportunk tevékenysége az éttermi vendéglátás, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál.

 

Munkánk során pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlan-beruházások hatékony és jövedelmező hasznosítását végezzük. Évről évre bővülő portfóliónk révén jelenleg mintegy 30.000 négyzetméternyi vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezelünk, jellemzően 5-10, esetenként 30 éves bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Jelenleg több mint húsz vendéglátó-ipari egységet és kilenc budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, három szálloda komplett F&B tevékenységét látjuk el, valamint cégcsoportunk érdekeltségébe tartozik hat rendezvényszervező és két, szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is. Munkánkat jelenleg Magyarországon és Csehországban végezzük.

 

Mindehhez elengedhetetlen a több mint 500 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. Megbízóinkkal, bérbeadóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös és kiszámítható kapcsolatra törekszünk. Cégcsoportunk alapítása óta működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi. Tevékenységünk stabil és kiszámítható, partnereink számára a megbízhatóságot garantálja.

 

Keresse Ön is szolgáltatásainkat!

 

Jövőbeni sikeres együttműködésünkben reményében maradunk

 

Tisztelettel: Kőrössy Zoltán, Nagy Gábor, Váli Péter
alapító tulajdonosok


címkék:

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor