EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Bemutatkozás

Tisztelt Partnerünk!

Szeretettel köszöntjük az Eventrend Holding hivatalos weboldalán! Kérjük, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégcsoportunkat.

 

Első vállalkozásunkat, a Gála Party Service-t, 1992-ban alapítottuk, melyből mára kialakult az Eventrend Holding. E holdingcégünk köré épített vállalat- és menedzsmentcsoportunk tevékenysége az éttermi vendéglátás, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál.

 

Munkánk során pénzügyi és szakmai befektetők által létrehozott ingatlan-beruházások hatékony és jövedelmező hasznosítását végezzük. Évről évre bővülő portfóliónk révén jelenleg mintegy 30.000 négyzetméternyi vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezelünk, jellemzően 5-10, esetenként 30 éves bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Jelenleg több mint húsz vendéglátó-ipari egységet és kilenc budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, három szálloda komplett F&B tevékenységét látjuk el, valamint cégcsoportunk érdekeltségébe tartozik hat rendezvényszervező és két, szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is. Munkánkat jelenleg Magyarországon és Csehországban végezzük.

 

Mindehhez elengedhetetlen a több mint 500 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. Megbízóinkkal, bérbeadóinkkal hosszú távú, kölcsönösen előnyös és kiszámítható kapcsolatra törekszünk. Cégcsoportunk alapítása óta működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi. Tevékenységünk stabil és kiszámítható, partnereink számára a megbízhatóságot garantálja.

 

Keresse Ön is szolgáltatásainkat!

 

Jövőbeni sikeres együttműködésünkben reményében maradunk

 

Tisztelettel: Kőrössy Zoltán, Nagy Gábor, Váli Péter
alapító tulajdonosok


címkék:
New York Café TripAdvisor