EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Beatrix királynő vacsorája a Symbolban

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon. A rendezvényház 220 éves, csodálatos borospincéjében idézi meg a reneszánsz-kori királyi lakomák hangulatát korhű zene és tánc kíséretében.

Reneszánsz kor a Symbolban

Óbudát a "királynők városának" is nevezik a történelmi források, mert egykor itt állt a mindenkori magyar királynők várkastélya, ahol reneszánsz kori királynéink gyakran tartózkodtak. Erre az óbudai hagyományra építve indította el a Symbol autentikus, reneszánsz lakomáját, amelyet elsősorban a beutazó csoportos turistáknak, illetve MICE, incentive szolgáltatóknak kínálnak.

 

A Symbolt üzemeltető Eventrend Csoport kiemelt figyelmet fordít a beutazóknak kínált minőségi programokra, turisztikai termékfejlesztésük eredményeként állt össze mára egy színes és változatos igényeket lefedő ajánlati csomag, amely a reneszánsz lakoma mellett olyan különleges elemeket tartalmaz, mint kolbásztöltő és pálinka blendelő program a Fakanál Étteremben, libaprogram a Dunyha Étteremben, sportprogram a Groupama Arénában, művészettörténeti séta a Tudományos Akadémián és századfordulós hangulatú ebédprogram a Városligetben.

 

 

 

Bővebb információ: Pázmándy Szilvia, Üzletfejlesztési és Értékesítési Igazgató, +36 30 374 3496, pazmandy.szilvia@eventrend.hu.

 

2016. április 12.


Forrás: http://turizmus.com/szallashely_vendeglatas/beatrix-kiralyno-vacsoraja-a-symbolban-1135187

Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor