EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend Központ

Az Eventrend lett a legjobb rendezvényszervező

A legjobb rendezvényszervezés kategóriában közönségdíjatkapott az Eventrend Holding a Business Traveller Hungary szavazásán. Az idén már nyolcadik alkalommal odaítélt Business Excellence 2018az üzleti utaztatásban kimagaslóan teljesítő szolgáltatókat díjazza.

Legjobb rendezvényszervező

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában, szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig. Kategóriánként három jelölt szerepelt a listán, a szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, de saját jelölteket is állíthattak. Utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapott szolgáltatók közönségdíjat kaptak.

Így többek között az Eventrend Holding is, amely rendezvényszervezői kategóriában kapta a legtöbb szavazatot. A cégcsoport vezetősége örömmel fogadta az elismerést, hangsúlyozva:különösen megtisztelő, hogy a díjat a szakmai sajtó meghatározó szereplőjének szervezésében, szavazással nyerte el a cégcsoport. Egyúttal gratulál a többi kategória nyerteseinek. 

Mint Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR igazgatójaelmondta, a nyolc évvel ezelőtt életre hívott Business Excellence-díjat egyre nagyobb szakmai érdeklődés kíséri, ami többek között az üzleti utazási szektor élénkülésének is köszönhető. Egyre több hazai cég keres színvonalas szolgáltatást konferenciái, menedzsment meetingjei, csapatépítő tréningei vagy akár incentive programjai megszervezéséhez. A kínálat egyre bővül, melynek köszönhetően a verseny is egyre erősödik, így csak a kimagasló színvonalon teljesítők maradhatnak talpon. Ez a díj az ő tevékenységüket ismeri el.

Az Eventrend Holding már 25 éve piaci szereplő, elsősorban az éttermi vendéglátás, a szállodaipar valamint a rendezvényszervezés területére fókuszál. A cégcsoport évi mintegy 3 ezer rendezvényt bonyolít le az üzleti, privát és intézményi megbízók megrendelésére.  Jelenleg mintegy 30 ezer négyzetméternyi vendéglátásra, rendezvényszervezésre alkalmas területet kezel, jellemzően 5-10, esetenként 30 éves bérleti és üzemeltetési szerződések keretében. Jelenleg több mint 25 vendéglátó-ipari egységet és 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltet, 2 szálloda komplett üzemeltetését, további 2 szálloda teljes F&B tevékenységét látja el, valamint a cégcsoport érdekeltségébe tartozik hat rendezvényszervező és két, a szakmai munkához szorosan kapcsolódó, internetes vállalkozás is. Jelenleg Magyarországon, Csehországban és az Amerikai Egyesült Államokban vannak érdekeltségei. 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor