EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend Központ

Az élet túl rövid: Játssz többet! A játékmester: a Touche Event

A jó játék életet menthet. Különösen akkor, ha például csapatépítőről van szó és az emberre kiosztják ennek megszervezését. A sok nyűg, rohangálás, maratoni telefonálás és rengeteg email küldés helyett csak a megfelelő céget kell megtalálni ahhoz, hogy minden zökkenőmentesen történjen.  És itt a jó hír: igenis le lehet nyűgözni a főnököt. Ugyanez a tortúra vár az emberre akkor, ha családi napot vagy egyéb privát eseményt tervez. A Touche Event hátrahagyva a sablonokat, mindent megtesz azért, hogy az ügyfél még annál is nagyobb élménnyel gazdagodjon, mint amit elvárt.

Rendezvényszervezés

Néha bizony az ember akarva, akaratlanul is megkap olyan feladatokat, amelyek egyáltalán nincsenek ínyére. Különösen, ha például annak egy jól kitalált csapatépítőnek kell lennie, valóban a társaságot összekovácsoló játékokkal, amelyeket a dolgozók még élveznek is. Az egész hatalmas nyomás, mert egyrészt, akinek nincs jártassága például céges rendezvényszervezésben, sokáig bámulja a monitort, majd a keresők által feldobott javaslatokba merül, sokszor órákon-napokon át, az eredmény meg nulla. Másrészt, ha van is tapasztalat, nem feltétlenül pozitív, így nagyjából rossz szájízzel lehet az egésznek nekivágni. Pedig a megoldás végtelenül egyszerű: olyan céget kell találni, aki mindenre kész logikus válaszokat adni, kitalálni, megszervezni, lebonyolítani.

 

 

 

A fantáziavilág életre kel

A Touche Event célja – nem csak csapatépítőkre, hanem többek között családi napokra, baráti rendezvényekre, leány-és legénybúcsúkra is gondolva – a szórakoztatás, a játék, az élmény megszervezése, átadása. Teszik mindezt roppant kreatívan, egyedi igényeknek megfelelően, a szokványos, megunt, csontig lerágott vetélkedőket szigorúan kitiltva. Formabontó, saját megoldásokkal készülnek az ügyfél számára, miután felmérték, hogy a megrendelőnek mire is van szüksége valójában.

 

A játék ereje: a csoda

Gyakran visszasírjuk azokat az időket, amikor napestig játszottunk, megfeledkezve mindenről és mindenkiről – bár anyáink parancsát természetesen nem hagyhattuk figyelmen kívül: sötétedésre itthon légy! A Touche Eventnél persze ilyen nincs, a cél a felhőtlen szórakozás, kikapcsolódás, visszatérni abba a gyermeki örömteli állapotba, amikor nem kellett törődni semmivel, csak élvezni a játékot.

 

Jó kezekben a szórakozás

A Touche Event játékmesterei, munkatársai néha teljesen új ötleteket találnak ki, de van, hogy egy régi játékot alakítanak át mai igények szerint. Elképeléseikben ötvözik a könnyed szórakozást a stratégiával, a tudással, a vállalkozó kedvvel, a reakcióval és a szerencsével.

A Touche filozófiája a sablonmentességre, az elfogadásra, a jó ötletek iránti nyitottságra épül. Főként kompakt megoldásokban gondolkoznak, szem előtt tartva az innovatív gondolkodást és a környezettudatos működést.

 

Megoldás minden esetre

A Touché Event mindenben partner: a megfelelő helyszín megtalálásában, a garantáltan játékos programok kitalálásában, leszervezésében, a vendéglátásban – amelyben főként a manufakturális gasztronómiát követik.

Gyerekprogramok, fesztiválok, társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos programok, családi-és sportesemények, koncertek, évzáró események, jubileumi rendezvények és protokoll események megszervezése is szerepel az eddigi listán, vagyis a tapasztalat már megalapozott, az eredményesség pedig garantált.

 

Ahol az ügyfél a legfontosabb

A cég – mint az Eventrend Csoport egyik tagja – a megvalósuló elképzelések elhivatott követője. Aki már dolgozott a holding bármelyik érdekeltségével is, tudja, mit választ, ezért is tér vissza. Aki pedig még nem ismeri a csoport filozófiáját, egyet biztosan érez majd a bőrén: hogy ő a fontos. A cégcsoportra jellemző az az elv, amelyben törődést, hangulatot, élményt kínál a megrendelt szolgáltatáson felül.

Ha bárki is le szeretné nyűgözni főnökét, barátait, családját, és szeretné a legkevesebb energia-befektetéssel egy színvonalas, szórakoztató esemény után a babérokat learatni és a gratulációkat begyűjteni, akkor érdemes kattintani és felvenni a kapcsolatot a Touche Event munkatársaival, akik örömmel állnak a legőrültebbnek hangzó kihívások elé is. Ha rendezvényhelyszínt is keres, akkor pedig ide kattintva kérhet személyre szabott ajánlatot


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor