EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Autó bemutató helyszín

Divatbemutatóval egybekötött autó kiállítás jár a fejében? Szeretne egy látványos, lézershow-val és celebekkel felturbózott koncepcióautó bemutatót tartani? Nem is rossz ötlet. Mondja el, mi jár a fejében, vagy bízza ránk, és kitaláljuk a gondolatait.

 

Az autós bemutatók, kiállítások, rendezvények különleges programok megszervezésére adnak lehetőséget ugyan, de speciális helyszínt igényelnek. Az Eventrend kínálatában 5 különböző helyszín közül választhatja ki azt, amelyik a beltéri rendezvény koncepciójának vagy az Ön álmainak a leginkább megfelel. Ezek a Groupama, a Budapest Sportaréna, a New York Palota, a Symbol, és a MÜPA. Mindegyikük kellő belmagassággal és térrel rendelkezik ahhoz, hogy akár nagy ívű show műsorok is könnyű szerrel lebonyolíthatók legyenek. A catering szolgáltatást, mint ahogyan a helyszín dekorációjának kialakítását is az autó bemutató rendezvény, sőt akár a főszerepet játszó autómárka koncepciója köré tudjuk rendezni.

Vissza a főoldalraMegvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor