EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS


EVENTREND Club kártya igénylése

Az EVENTREND Club legfontosabb célja, hogy kiemelt figyelemmel és prémiumszolgáltatásokkal köszönjük meg visszatérő vendégeink bizalmát. A kártyával éttermeinkben, változatos formában azonnali előnyöket kínálunk, amelyeket mind a weboldalon, mind pedig a vendéglátóegységekben kommunikálunk. AZONNALI ELŐNYÖK:
• Klubajánlat étlapról választás esetén a fogyasztás 10-15% kedvezményt tartalmaz.
• A számla végösszegének akár 10%-át jóváírjuk pontok formájában, amelyekből változatos eseményeinkre vásárolhat belépőt, vagy egy következő fogyasztása alkalmával kedvezmény formájában be is válthatja.
• Klubtagjaink hűségét 3 különböző szinten honoráljuk azonnal igénybe vehető kedvezmények formájában. Minden belépő klubtagunk az alapkedvezményeken túl, ha 24 hónapon belül fogyasztása eléri a 100.000 Ft-ot, Kiemelt klubtaggá, amennyiben 24 hónapon belül 500 000 Ft értékben veszi igénybe szolgáltatásinkat Prémium Klubtaggá válhat.
Az EVENTREND CLUB-nak bárki tagja lehet, aki rendelkezik magyarországi állandó lakcímmel, és kitölti a regisztrációs lapot. Klubkártyáját az első fogyasztás során átveheti, mellyel azonnal megkezdheti a hűségpontok gyűjtését, és jogosulttá válik a klubtagoknak járó ajánlatokra.
A résztvevő éttermek és vendéglátóegységek listáját, ajánlatait, a pontbeváltás lehetőségeit és egyéb fontos információkat megtalálhatja a KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK pontban.

New York Café TripAdvisor