EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS


EVENTREND Club kártya igénylése

Az EVENTREND Club legfontosabb célja, hogy kiemelt figyelemmel és prémiumszolgáltatásokkal köszönjük meg visszatérő vendégeink bizalmát. A kártyával éttermeinkben, változatos formában azonnali előnyöket kínálunk, amelyeket mind a weboldalon, mind pedig a vendéglátóegységekben kommunikálunk. AZONNALI ELŐNYÖK:
• Klubajánlat étlapról választás esetén a fogyasztás 10-15% kedvezményt tartalmaz.
• A számla végösszegének akár 10%-át jóváírjuk pontok formájában, amelyekből változatos eseményeinkre vásárolhat belépőt, vagy egy következő fogyasztása alkalmával kedvezmény formájában be is válthatja.
• Klubtagjaink hűségét 3 különböző szinten honoráljuk azonnal igénybe vehető kedvezmények formájában. Minden belépő klubtagunk az alapkedvezményeken túl, ha 24 hónapon belül fogyasztása eléri a 100.000 Ft-ot, Kiemelt klubtaggá, amennyiben 24 hónapon belül 500 000 Ft értékben veszi igénybe szolgáltatásinkat Prémium Klubtaggá válhat.
Az EVENTREND CLUB-nak bárki tagja lehet, aki rendelkezik magyarországi állandó lakcímmel, és kitölti a regisztrációs lapot. Klubkártyáját az első fogyasztás során átveheti, mellyel azonnal megkezdheti a hűségpontok gyűjtését, és jogosulttá válik a klubtagoknak járó ajánlatokra.
A résztvevő éttermek és vendéglátóegységek listáját, ajánlatait, a pontbeváltás lehetőségeit és egyéb fontos információkat megtalálhatja a KÁRTYA ELFOGADÓHELYEK pontban.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor