EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Akadémia Klub rendezvényhelyszín

Akadémia Klub rendezvényhelyszín: Az impozáns Székházban létrehozott patinás környezet és csodálatos panoráma fogadja a vendégeket. Az Akadémia Klub összhangot teremt a régi és az új között

Akadémia Klub rendezvényhelyszín

A Magyar Tudományos Akadémia Széchenyi téri székházának építészeti rekonstrukciójához kapcsolódva 1998-ban alakították ki Budapest egyik legszebb klasszikus éttermét, klubját és rendezvényhelyszínét, az Akadémia Klubot. Az exkluzív, zártkörű étterem a hagyományos magyar konyha értékeit hordozza. Az Akadémia Klub funkciójából adódóan elegáns helyszíne társasági eseményeknek, fogadásoknak, de mindenekelőtt otthona a magyar tudományos élet kiválóságait tömörítő klubnak. A törzsvendégek igénye és kérése szükségessé tette, hogy az Akadémia Klub catering szolgáltatása ne csupán a székházban, hanem külső helyszínen is elérhető legyen. Az Akadémia Catering mára számos házon kívüli rendezvény sikeres lebonyolításán van túl.

 


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor