EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS
| Szerző: Eventrend Központ

Ahol megvalósulnak az elképzelések Eventrend – a legmagasabb szint

Ügyfélként – bármilyen rendezvényről is legyen szó – a sikeres lebonyolítás mellett az a legfontosabb, hogy figyeljenek ránk. Ne csak az elvárható minimumot kapjuk meg, hanem valami pluszt is, amelyet nem várunk el, de amelytől azt érezzük, hogy jó helyen vagyunk, számítunk. A korrektség az üzlet része, a törődés viszont az, amitől nem csak ügyfelekké, de különleges ügyfelekké válunk.

Rendezvényszervezés

A rendezvényszervező és egyéb lebonyolító cégek száma alaposan megugrott, de a bőség zavara sokszor gondot okozhat egy-egy rendezvény sikeres kivitelezésénél. A piaci szereplők gyakran csak egy-egy területre specializálódnak, amely egy esemény esetén igen nehézkessé teheti a megrendelő dolgát. És nincs garancia arra sem, hogy azt kapjuk, amit várunk.

Így érdemes olyan tapasztalt partnert keresnünk céljaink eléréséhez, ahol mindent egyben megtalálunk, attól függetlenül, hogy céges, üzleti, családi vagy baráti esemény megrendezésében van szükségünk szakmai segítségére. Ahol nem csak jó falatokat és kellemes italokat szolgálnak fel nekünk, de ahol helyszínt is tudnak ajánlani, kiegészítő programokkal, elképzeléseknek megfelelő megjelenéssel.

 

Ahol az álmok valóra válnak – rendezvényszervezés mester fokon

Az Eventrend csoport minden igényre felkészült, bármilyen területet is érintsen az. Figyelnek az ügyfelekre, a plusz, amit itt garantáltan megkapunk, az a törődés. Elhivatottak feladatuk iránt, így mindig igyekeznek meghaladni egy kicsit azt, amit az ügyfél elvár. Elsődleges szempont, hogy jól megértsék az ügyfél igényeit, elképzeléseit. Kifejezetten szeretik a kihívásokat, ha pedig nincs ötlet a megrendelő részéről, különböző kreatív ötletekkel is a segítségére sietnek. 

 

Élményszervezés

A rendezvény lehet pusztán rendezvény, de az esemény már élmény. Ehhez pedig olyan szakmai elhivatottság szükséges, amely lehetővé teszi ennek létrehozását, a pillanat megragadását, a vendégek számára élménydús és emlékezetes idő megteremtését. Az Eventrend csoport cégei, munkatársai hangulattal és törődéssel fűszerezik ezen alkalmakat, és igyekeznek megadni mindazt, amivel gazdagítani tudják ezt az időt.

 

Rendezvényszervezéshez helyszínbérléshez ajánlatot ide kattintva kérhet!

 

Rendezvényszervezés minden esetre

Az Eventrend Csoport minden egységére saját, egyedi koncepciót dolgozott ki. Az egyetlen közös vonás, hogy mindenhol emlékezetes élmény vár mindenkire. Sokoldalúságára - a teljesség igénye nélkül – álljon itt néhány példa.

Játékos programok, kreatív játékok

Touché Event – ügyfeleik főként családi napok, csapatépítőre készülő cégek közül kerülnek ki. Kínálatukban a játékos, gyerekeknek, és felnőtteknek szóló játékok egyaránt előfordulnak. Az izgalom itt garantált. Játékaikban néha teljesen új ötletekkel állnak elő, néha egy régi játékot alakítanak át a mai igényeknek megfelelően. A könnyed szórakozást ötvözik a stratégiával, a tudással, a vállalkozókedvvel, a reakcióval és természetesen a szerencsével.

Érzékekre hangolva

Sensations Event – az érzékeken alapuló rendezvényszervezés. A látás, hallás, ízlelés, szaglás, tapintás alapján adják át az ügyfél üzenetét az esemény résztvevőinek. Ezt alkalmazzák nem csak rendezvényszervezési, hanem szakmai konferenciákkal kapcsolatos eseményeik gyakorlatában is. Az érzékek itt száz százalékra kapcsolnak. A cég fennállásának 17 éve alatt több ezer rendezvény megszervezése tanúskodik a garantált sikerről.

A vidéki romantika

Zichy Park Hotel**** Bikács – a barátságos vidéki vendéglátás, a romantika, a családi, baráti együttlét és a csapatépítők tökéletes helyszíne. A Zichy Park Hotel család- és gyerekbarát szolgáltatásait, elhelyezkedését és mesebeli környezetét tekintve egy valóságos családi paradicsomnak nevezhető.

A pezsgő városi buli

BRKLYN – a szórakozóhely három emeletes, különleges elosztású épülete rendkívül sokoldalú rendezvényhelyszín. Bármilyen esemény megrendezésére alkalmas, ahol fontos az igényes, ám lazulásra alkalmas helyszín, legyen az születésnapi buli, diplomaosztó, leánybúcsú, legénybúcsú vagy egyéb privát rendezvény. A BRKLYN nem csak az önfeledt kikapcsolódást teszi lehetővé, tökéletesen megfelel különféle üzleti rendezvények lebonyolítására is, legyen szó konferenciáról, céges vacsoráról, sajtótájékoztatóról vagy egyéb vállalati rendezvényről.

A történelem és kultúra varázslatában

New York Kávéház – A Világ Legszebb Kávéháza címmel büszkélkedő több mint 120 éves létesítmény több kort, több rendszert és sorsfordító történelmi változást élt meg, mégis mindig újjászületett. Asztalainál kényelemre, otthonosságra vágyó művészek és a közemberek egyaránt megfordultak. 

Fővárosi romantika

Városliget Café & Restaurant - ahol mindenki otthon érezheti magát. Kiindulópontja romantikus ligeti sétáknak, otthona baráti, családi összejöveteleknek, meghitt zuga a szerelemnek. Kitűnő helyszíne a privát, esetleg céges rendezvényeknek, romantikus esküvőknek is.

 

A misszió, amely nem csak szavakban létezik

Az Eventrend Holding tulajdonosai hisznek abban, hogy létezik olyan vállalkozási forma, amely révén mindenki eléri céljait, munkatársaik, üzletfeleik, megrendelőik és vendégeik egyaránt nyernek működésével. Munkatársaik épp ezért olyan szeretettel, odaadással végzik a munkájukat, amelytől minden vendég megbecsültnek érezheti magát.  


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor