EVENTREND CLUB
AJÁNLATKÉRÉS

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Az Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség egy butik ügynökség, ahol ötvöződik a kreativitás, rugalmasság, versenyképesség, gyorsaság, barátságos hangulat, bátorság, és a hasznos kapcsolatrendszer.

Absolute Occasion Kommunikációs Ügynökség

Az Absolute Occasion Kommunikációs ügynökség, egy BUTIK ÜGYNÖKSÉG, mely olyan szakemberek együttműködése, ahol a projekt igényeinek megfelelően ötvöződik a speciális tudás, a kreativitás, a precizitás, a tapasztalat és a rugalmasság. Velünk maximalista és egyben szakmai alázattal dolgozó, a projekthez rugalmasan alkalmazkodó szakemberekből álló csapatot kap. Megoldásokban, költséghatékonyságban gondolkozunk komplexen, és nem pusztán eszközökben. Hisszük, hogy a piaci versenyben hosszú távon csupán a tisztesség és a partnerség kifizetődő. Ügyfeleink véleménye szerint a velünk való együttműködés jelzői: kreativitás, rugalmasság, versenyképesség, gyorsaság, barátságos hangulat, bátorság, hasznos kapcsolatrendszer.


Megvalósuló elképzelések

"Hisszük, hogy a 21. század vendéglátása már többről szól, mint enni és inni adni vendégeinknek. Programokkal, hangulatokkal és törődéssel kell fűszereznünk vendégeink életének eseményeit. Teljessé kell varázsolnunk az étkezés és az együtt töltött idő élményét! Gazdagítanunk kell vendégeink mindennapjait és megadni számukra mindazt, amit az élet szépségeiből megadhatunk."

Nagy Gábor

Eventrend - Megvalósuló elképzelések


New York Café TripAdvisor